用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 第61屆校際朗誦節
樓主: Lovely媽咪
go

第61屆校際朗誦節 [複製鏈接]

請問大家尖沙咀天文台道的教會總堂係咪好細? 咁小朋友應唔應用大聲地朗誦?
銅鑼灣的olyphmic house, 係咪即係政府大球塲入面?請問5B巴士能到嗎? 個塲係大定細? 有沒有stage?
這2個地點有沒有什麼應注意?
Many Many thanks

How about Harbour View in Wan Chai? Is there a stage there? Anybody has been there before? Please help.

原帖由 cheapbombom 於 09-11-19 17:42 發表
今年好嚴, 一個小朋友只可以比一位家長陪同, 而且, 下半場既, 唔可以入上半場, 有家長係中途行左出去, 都唔準佢再返入去...

超嚴..有家長帶埋細佬去 (因為湊放學, 一湊湊2個), 求佢比細佬入去坐, 都唔準, 結果, 佢 ...

咁想問, 我是下半場3:15, 即是唔駛咁早(2:00)向會場出現, 因為上下半場好似是今年先實行....又驚遲到被取消資格喎, 請教路!! THANK YOU!
Betty媽咪人生總是充滿挑戰與無奈, 好多事并不是自己所能控制, 但仍希望可以將所有障礙一一闖過, 健康的活下去......... :-P  :-P

Betty媽咪,

下半場3:15 pm,大概3:15 pm之前到便可以.
早左去都無得入,我囡囡比賽係下半場,上半場完左,d人出左去,到下半場d人入.

原帖由 Betty媽咪 於 09-12-14 08:15 發表

咁想問, 我是下半場3:15, 即是唔駛咁早(2:00)向會場出現, 因為上下半場好似是今年先實行....又驚遲到被取消資格喎, 請教路!! THANK YOU!
‹ 上一主題|下一主題