用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 怎麼辦? 錯過了申請德望幼稚園  
go

怎麼辦? 錯過了申請德望幼稚園   [複製鏈接]

怎麼辦? 有辦法嗎? 能寫信或打電話給幼稚園嗎?
   0    0    0    0

醒目開學勳章 王國長老

你可以即管試下, 不過我估90%都係"蘇州過後無艇搭"
唯有下次小心d.......
原帖由 小天使kiki 於 09-11-8 03:36 PM 發表

可能天主唔係安排這學校予你女
原帖由 小天使kiki 於 09-11-8 15:36 發表

我都係miss左, 本來mark左10/17去拎form, 點知我同我老公都完全唔記得左, 可能個排2個都唔係好舒服, 又要趕去面試班, 所以就miss左, 之後既星期一我有打去問過仲有冇得拎, 可惜佢話派晒喇, 咁我都費事死纏爛打, 老公話可能呢d都係天父既安排, let it be la~

醒目開學勳章 王國長老

讚成, 我同個女搵學校既過程都峰迴路轉, 有過唔甘心, 有過失落, 有過唔同既選擇
今日睇返轉頭, 有d野真係整定的, 如果當時成功左, 可能我女今日唔係咁, 我唔係咁, 我仔亦唔係咁
而家幾好丫!
原帖由 mosibaby 於 09-11-8 06:11 PM 發表
我都係miss左, 本來mark左10/17去拎form, 點知我同我老公都完全唔記得左, 可能個排2個都唔係好舒服, 又要趕去面試班, 所以就miss左, 之後既星期一我有打去問過仲有冇得拎, 可惜佢話派晒喇, 咁我都費事死纏爛打, 老公 ...

可能係天意, 如果真係好鍾意, 一定有機會入返.....
‹ 上一主題|下一主題