用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 民生, 創價, 靈糧堂, York, 比你地會讀邊間呀 ...
go

民生, 創價, 靈糧堂, York, 比你地會讀邊間呀 [複製鏈接]

民生, 創價, 靈糧堂, York, 比你地會讀邊間呀 ! 唔比較學費, 只論學校質素.  唔該 !
   0    0    0    0

我只知民生有一條龍, 所以好多人讀, 但係唔係優質一條龍呢 ? 創價我一d認識都沒有, 佢考小學有無優勢呢 ?

原帖由 rayrayBB 於 09-11-9 16:34 發表
Why?  Because it has primary and secondary?  As I know Mang Seng is very traditional school.  創價 is quite new and students' discipline is very good. York students' English is good especially start f ...

我諗法同你一樣, 現在york已收, 我老公想小朋友讀york, 民生要讀的話, 就要找朋友幫忙, 但托朋友之後唔讀又唔好意思, 所以好煩, 到底開唔開口呢 ?

原帖由 puika_shop 於 09-11-11 11:28 發表
我會揀 民生 或者 York 呢
校舍大啲 小朋友返學都多啲地方活動下呀嘛

民生本身學校已經大 我經過門口已經覺得呀b 讀到就好啦 York 聽聞有新校舍 一樣係又大又靚

我睇過民生家長的 blog 話 民生一星期有四日有 nati ...
‹ 上一主題|下一主題