用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 保良局林文燦英文小學 保良局林文燦英文小學 2010-2011
樓主: JackyBaBa
go

保良局林文燦英文小學 2010-2011 [複製鏈接]

原帖由 bchi 於 09-12-1 14:23 發表

sure ~~~~  我地年年都去架. 親子嘛.... ^ ^
到時相認下先 .
你係自己帶返學定坐校車架 ?

好呀 !
我係自己帶返學, 日日睇完跳舞先走 ^0^

醒目開學勳章

The list is in pdf format. You can download the freeware Acrobat reader to open it.

原帖由 bchi 於 09-12-1 14:14 發表
我公司開唔到, 睇 下返到屋企得唔得先

thanks whitepine

i think hugomum is having a son studying in LMC now... and her daughter will study in P1 LMC next year right????

原帖由 Whitepine 於 09-12-1 13:03 發表
你地可以去以下 link download:

http://www.keepandshare.com/doc/view.php?id=1583268&da=y

Thanks a lot...

醒目開學勳章

BK is a place for sharing school information. I just do my part. Besides, we all will be "a family" next year, right??

原帖由 JackyBaBa 於 09-12-1 17:02 發表

Thanks a lot...

whitepine,

我呀, 呢度係我新公司黎架... 做左七個月咋.. 我唔敢download 野呀. 我上bk 已經好狼死架喇 kekekekekek

janet,

如果我冇記錯, hugomom 好似係想插班入lmc, 跟住開左個topic 架.  佢以前幅相係dr kong 隻鞋, hahah

jackybaba,

一日先上來一次咁小架. 出年點同你交流呀 :;pppp:

醒目開學勳章

Acrobat reader is just a very common software to be used in office. Tell you boss, if he/she asks, you use it to read the pdf file of office documents

原帖由 bchi 於 09-12-1 17:42 發表
whitepine,

我呀, 呢度係我新公司黎架... 做左七個月咋.. 我唔敢download 野呀. 我上bk 已經好狼死架喇 kekekekekek

janet,

如果我冇記錯, hugomom 好似係想插班入lmc, 跟住開左個topic 架.  佢以前幅相係dr kon ...

原帖由 Whitepine 於 09-12-1 08:36 PM 發表
Acrobat reader is just a very common software to be used in office. Tell you boss, if he/she asks, you use it to read the pdf file of office documents

我公司可以睇到pdf file, 但唔知點解我一開你條link, 佢又要我save, 又要我agree d 唔知咩. 反正我返屋企都可以慢慢睇, 唔同佢講咁多野喇. 煩死.

mon 第三種野係咩 ???
我好似好多野想學啊... 印度話啦, 合唱團啦, 打野班同游泳班啦... kekekeekke

原帖由 Whitepine 於 09-12-1 17:13 發表
BK is a place for sharing school information. I just do my part. Besides, we all will be "a family" next year, right??

錯,大家以後都係一家人啦! hahhaha   
以後大家要守望相助,互相扶持,
啱啱先睇緊套電視劇講"人人為我,我為人人...." hahahaha

原帖由 bchi 於 09-12-1 17:42 發表
whitepine,

janet,

如果我冇記錯, hugomom 好似係想插班入lmc, 跟住開左個topic 架.  佢以前幅相係dr kon ...

吓! bchi, 原來你呢輪都係公司上bk出post嫁.......我仲以為你係屋企添...你都上得好密下播....利害呼!

Sorry呀,呢輪係公司籐出籐入,少咗上泥同你地聚聚,所以一放工就上番泥check 番哂d post,
嘩...不知不覺我地傾咗成廿頁紙,真係好希望板主快D開番個區比我地傾餐飽咁就真係冇得頂呀!

醒目開學勳章

係呀!!我今日都寫個thread係"使用意見"要求板主開個專區比LMC呀!!!

bchi都要求過架!!

希望佢快d手啦!!

原帖由 JackyBaBa 於 09-12-1 21:46 發表

吓! bchi, 原來你呢輪都係公司上bk出post嫁.......我仲以為你係屋企添...你都上得好密下播....利害呼!

Sorry呀,呢輪係公司籐出籐入,少咗上泥同你地聚聚,所以一放工就上番泥check 番哂d post,
嘩...不知不 ...

原帖由 bchi 於 09-12-1 21:21 發表

我公司可以睇到pdf file, 但唔知點解我一開你條link, 佢又要我save, 又要我agree d 唔知咩. 反正我返屋企都可以慢慢睇, 唔同佢講咁多野喇. 煩死.

mon 第三種野係咩 ???
我好似好多野想學啊... 印度話啦, 合唱團 ...

將你公司個acrobat reader upgrade 到8.0板以上, 應該就唔會要你save或問你好多問題......
咁番返到屋企先睇當然安全好多又可以睇餐飽....

我想問下個位媽咪,有無諗過同小朋友補下d普通話呢?因為英文佢地一定無問題,但係普通話就真係唔知掂唔掂...
又或者你地有無d學緊嘅資料比我參考下。我有d驚囉 而且中文科要全普通話添...

jacky爸爸,

我呢d... 上bk... update blog 留在公司做, 返到屋企要做正經野架嘛

jacky爸爸 & whitepine,

我尋晩都再sent pm 比另一位版主 red2008, 希望佢都可以幫手反影一下我地係幾咁急切要開lmc 的討論區啊.

yummivio & yhk,

我就會睇定d 先, 起碼睇上學期, 我估英文佢都有gramma 堂, 國言堂教小朋友發音應該都會0既.

原帖由 bchi 於 09-12-2 10:08 發表
jacky爸爸,

我呢d... 上bk... update blog 留在公司做, 返到屋企要做正經野架嘛

jacky爸爸 & whitepine,

我尋晩都再sent pm 比另一位版主 red2008, 希望佢都可以幫手反影一下我地係幾咁急切要開lmc 的 ...

其實我只係諗住又而嫁開始都仲有9個月嘛,好似打定低好D啫...  

whtiepine,

你好勁呀, 在申請版度show 晒咁多條lmc links 出來

我都係你下面留左言, 支持一下.

其他未來lmc 家長, 你地都去教育王國果邊個申請版度支持一下開個討論區啦 ~~~~~ 喂

醒目開學勳章

其實我出小小力gel,關於我show埋d links,係版主要求嫁,因為至少要3條links以上,先至可以開個專區。

原帖由 bchi 於 09-12-2 14:28 發表
whtiepine,

你好勁呀, 在申請版度show 晒咁多條lmc links 出來

其他未來lmc 家長, 你地都去教育王國果邊個申請版度支持一下開個討論區啦 ~~~~~ 喂 ...

WHITEPINE & 美心 恭喜你地
2010 -11 大家成為一家人啦

另外要點先可以做到架(支持討論區)

whtiepine,

其他未來lmc 家長, 你地都去教育王國果邊個申請版度支持一下開個討論區啦 ~~~~~ 喂 ...

bchi 你真係可以做 10-11 lmc p1 家長領袖

whtiepine,

‹ 上一主題|下一主題