用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 報了2010年K1德信家長
go

報了2010年K1德信家長 [複製鏈接]

醒目開學勳章

HI!請問有冇家長收到信取錄?好心急!THX!
   0    0    0    0

醒目開學勳章

HI!乜唔係收唔收都有信通知咩!佢哋個份表格有寫,真 ,麻煩如果收到信報導下,THX!cafornia!

醒目開學勳章

HI!點解有SECOND IN你,信內容怎說?THX!

醒目開學勳章

請問有冇人收到信呀!THX!

醒目開學勳章

我今天都收到啦!不過改了我bb讀下午班,都唔知怎好!我in時填上午班
Woodymom你bb是否取錄,上午定下午!thx!

醒目開學勳章

HI!你們就好啦!可以返AM,請問你們BB是否10年入學足3歲,可能我BB係細B,IN既時候唔多講嘢,所以AM冇佢份,好慘!現在PM都唔知返定唔返,好煩!

醒目開學勳章

hi!都可能係,07年孕婦都多到爆,間間醫院都冇位,你bb係大b定細b!可能還有機會做同學仔,唔好唔開心,我bb只考了3間,暫時只收到德信通知,其他2間下星期先知道,我見當日面試超多人,我都怕入唔到,因為又冇兄弟姐妹父母曾經讀此校,又唔係天主教徒,現在收了下午班都多數決定返這間,想問咁多位mama你點解會選擇這間幼稚園呢,發表下!thx!

醒目開學勳章

HI!我BB只報了AM,不過現在收PM,我冇信教,PM應該都會返,我都會比留位費,不過睇下到時同學校傾下如果AM有位可否改,我BB係細B,11月出世,開頭驚BB係細B不大機會,唔識講嘢,收咗PM都好過冇,希望到時多些在此傾下或者在學校見做同學仔!

醒目開學勳章

我BB都係PM!好快有機會見面啦!想問你們會去12月20日開放日玩遊戲嗎?

醒目開學勳章

HI!你好!我BB係PM!THX!
原帖由 cafornia 於 09-11-30 14:59 發表
我吔到時都會去12月20日的開放日玩﹐此終嘗試比小朋友去學校坃吓好d﹐你是否am class呢?

醒目開學勳章

HI!我會下午4點到先去,你們又幾點去?THX!

原帖由 cutegloria 於 09-11-30 16:52 發表
我囝囝出年讀k1 (pm)

12月20號我地不如join埋丫!
話唔定我地既小朋友會做埋同學仔!

醒目開學勳章

hi!ok!到時見!怎相認!

原帖由 cutegloria 於 09-12-4 12:12 發表
loloyen,

我暫時未知20號當日會幾點去,but可能會早過你(而家未firm幾點),你同囝囝去到我一定仲係度!到時見!!
‹ 上一主題|下一主題