用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 有冇小朋友讀緊數研
go

有冇小朋友讀緊數研 [複製鏈接]

Hi, 各位媽咪,

你哋好呀 !

小兒今年剛升小一, 數學都頗難應付 ( 開始文字題 ), 想請問比佢哋學 so in 好 or 奧數, 較適合他們.

功課會否好多, 因我是 working mami , very late back home.

if so in , 會点樣教佢哋 & set 嗰 level.
please give me some comments.

thank you !!!
   0    0    0    0

all mami,

can provide some of your comments.
please .

thank you very much

原帖由 lovelyec 於 09-11-25 15:23 發表
So-In 同奧數係唔同既野, 如果小一已經覺得難應付, 我覺 So-In 好似好小小, 起碼比較貼近學校的課程.

hi lovelyec,

thanks for your comment.

really thanks.

原帖由 fyeung 於 09-11-25 18:53 發表
數研ctr要睇地區,旺角個ctr成日都有人話打電話去遇到不禮貌架對待.

我囡囡升上小一,我有開始上數研,好貼近學校架課程.而且測驗之前我有同ctr講比卷佢做,囡囡唔係好叻做個part,我同ctr架miss講,要train多d.so far我 ...

hi fyeung ,

thanks for your good comments.

thank you very much.
‹ 上一主題|下一主題