用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 民生書院幼稚園 幾多時間有 native English teacher??
go

幾多時間有 native English teacher?? [複製鏈接]

星期六去了民生 interview 才知原來都有外籍英語老師, 請問一星期有幾多時間是他們教呢?
   0    0    0    0

以我個小朋友為例,Net.Teacher 一個星期有四日課堂,
每節45分鐘,都幾密的,個仔仔仲好開心呀,
返到屋企常常跟我提起Net.Teacher講故事比佢聽及教佢唱歌,仲有禮物帶返屋企呀!!!

lee111mama,
哇, 有小禮物?! 咁好嘅, 請問你讀那一班?

lee111mama 你好,

Thanks for your sharing.

英文堂有無教 Phonics呢?

原帖由 lee111mama 於 09-11-25 13:50 發表
以我個小朋友為例,Net.Teacher 一個星期有四日課堂,
每節45分鐘,都幾密的,個仔仔仲好開心呀,
返到屋企常常跟我提起Net.Teacher講故事比佢聽及教佢唱歌,仲有禮物帶返屋企呀!!! ...

有呀 有教  Phonics 的
呀女返屋企仲識唱歌咁唱 The letter is A, the sound is 'a' (音 '呀'咁) 都幾輕鬆咁教學呢~

原帖由 happybilly 於 09-12-4 10:54 發表
lee111mama 你好,

Thanks for your sharing.

英文堂有無教 Phonics呢?

Thanks for sharing, michellebaby!

Now waiting for the results next week...

原帖由 michellebaby 於 09-12-7 16:48 發表
有呀 有教  Phonics 的
呀女返屋企仲識唱歌咁唱 The letter is A, the sound is 'a' (音 '呀'咁) 都幾輕鬆咁教學呢~
‹ 上一主題|下一主題