用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 根德園幼稚園 根德園2010 K1-有無人已經收到取錄信
go

根德園2010 K1-有無人已經收到取錄信 [複製鏈接]

我就想遲少少先收到通知, 連埋其他學校一齊收信知結果最好, 唔洗緊張幾次, 又唔洗浪費留位費~

全部信件處理當中, 未寄出~~
取錄與否都會同時寄出.

我都係咁諗, 但又安慰自己, 面試過左, 學校都決定左, 只係封信未落到我地手, 一切已經有定案, 如果唔accept, 都無辦法, 或者係上天安排, 上天認為小朋友未適合讀kv, 又可能係... 要父母嚐試面對失敗...
相信大家手上都有好幾個選擇, 不如諗下萬一...唔好彩... 咁之後點選擇?

原帖由 gigi812 於 09-12-2 16:20 發表
你地咁講, 攪到我鬼死想個仔入到kv, 如果入唔到, 我驚我受唔住呀 !! mouth:" />

係呢, 我想問根德園有普通話堂嗎?

收到信喇!

請問Littlejojo咁你係幾時先收到學校既offer信?

原帖由 littlejojo 於 09-12-4 16:50 發表
抬頭當然寫給校長喇 , 上年我有親友的仔女係 KV 讀 , 封信我托他交給 KV 的 , 我諗你郵寄可以了 , 如你唔放心 , 咪親身交 lor , 上年我係不同日期交左兩封求位信 , 提一提你 , 開學前會有好多人放棄學位的 , Good Lu ...
‹ 上一主題|下一主題