用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 有沒有人收到聖三一的信
go

有沒有人收到聖三一的信 [複製鏈接]

好心急, 應該今個星期會收到信, 但我重未收到, 唔知收唔收我的囝囝.
唔知有沒有其她的MAMI巳經收到信.
   0    0    0    0

今日收到REJECT信!!!

你住邊架,咁快收到 ? 你幾點收信架 ?
[

btw你係in k1定係n1 ? 我好驚呀 !
[

你報N1 定 K1 ar?

egg,你同我一樣咁緊張...我睇到方中sir話收到reject信....個心跌左落地....唉
[

我住葵涌, 12:45已收到信, 我個B in K1,
唉超唔開心, 連WAITING都無!!!

davywm ,你果日in成點呀 ?
[

回覆 1# babycoming 的文章

亞B個日病左, 有D扭計, 唔係幾啋老師,
宜我同C6就因為學校MISS左我地而勁黑面....(之前D小朋友未IN完, 老師叫我地等一陣, 因為阿B咳, 我地唔敢企正課室門口等, 結果等左好耐再問老師話要排隊, 咁C6去排, 點知排到佢前一個, 又SKIP左C6, 話佢排錯隊...攪到我勁慶, 捉住個路過O既老師問,係咪要再排過隊, 結果有個家長睇唔過眼話應該俾我地先, 因為我地等左好耐, 之後老師睇我張FORM, 之後就同我地道歉話SKIP左我地......同時間C6見差唔多IN得就叫阿仔帶口罩, 但B唔肯仲坐落地下喊(佢唔LIKE C6幫佢帶), 結果老師問佢READY 未, 佢就答未, 結果又IN多個先到我地......
BB扭計, 爸爸媽媽黑面, 我都知兇多吉少, 但我真係好鍾意呢間學校......  

收到信喇....好緊張呀...
好想即刻返屋企開信箱呀...omouth:
btw,我個囡係in預備班

davywm ,點解skip左咁多次架 ? 又會咁既 !
我都係好鐘意呢間校,我女果日in就真係好好表現,但收唔收真係唔知....佢收咁小人,得果35人咋 ! 唉....我真係好鐘意呢間校
[

tinbb , 我都係想仆返去拿信,我老公今日放假出左街,而加命令佢飛車回家睇信箱....假如係我收到信,我唔敢打開呀,我怕係reject ,好驚呀,但而加集中唔到精神係公司做野.唉................
[

回覆 1# babycoming 的文章

由於有兩班n1升上黎, 我以為只係收28人(一班)添!
祝你好運!babycoming加油呀!

davywm, 唔好唔開心啦...你地有冇其他offer 在手呀?
祝大家好運啦....好緊張呀!!!  收到信請上來報到

係羅davywm,你唔好失望,可能有其他更好的 ! 你仲有邊間未in呢 !

egg , 我真係好緊張,一陣c佬返屋企開信箱睇下點先 !
[

我個心已經飛左返屋企喇....
唉...我都係唔好o甘緊張...希望越大,失望越大....我怕自己接受唔到啊....
其實我個囡有另外一間收左,會去交留位費....但係心入面都係鍾意聖三一......希望收啦...

原帖由 babycoming 於 09-11-27 15:48 發表
tinbb , 我都係想仆返去拿信,我老公今日放假出左街,而加命令佢飛車回家睇信箱....假如係我收到信,我唔敢打開呀,我怕係reject ,好驚呀,但而加集中唔到精神係公司做野.唉................ ...

tinbb,你邊間收左呀?仲有報左邊d ?
[

回覆 1# EggEgg08 的文章

其實迦南收左, 亦交左留位費, 但我都係鍾意聖三一多d!!!

davywm,咁你出黎遠唔遠呀?仲有報左邊幾間九龍城區呀 ?
[

我報左迦南,朗思,啟思同靈糧堂,但唔係九龍塘區...
迦南同朗思都收我個囡,啟思未收到信,靈糧堂下個星期先in....迦南會去交留位費...
‹ 上一主題|下一主題