用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 備戰大學 仔女經 << Part 35>> 之 334 白老鼠延續篇 ...
go

仔女經 << Part 35>> 之 334 白老鼠延續篇 [複製鏈接]

原來開咗新舖!!
細L那日都遲咗1小時才平安到埗! 至要緊係平平安安!

原帖由 2bzmummy 於 09-11-29 10:40 發表
出門幾日,原來長老開左新舖

多謝長老記掛我 尋日一早係毫不知情下,在航機上坐上三小時才能啟程,到達之後才知道在咫尺之遙的跑道上原來發生了致命意外 mouth:" /> mouth:" /> mo ...

2B 好有彈力架......
這幾日聽到好多好料!! 聽日係M場分享

原帖由 2bzmummy 於 09-11-29 23:11 發表

Lmum

要打 patpat 呀,開左新舖都唔知道 :;pppp: :;pppp:

同意
咦!話咁快已係第5版........太后吸引果然不同.

BETTY請到菲士BOOK查看詢息

原帖由 2bzmummy 於 09-12-3 11:36 發表

格格著乜都咁索啦  

都好想有本錢咁大"使".....

原帖由 布甸仔媽媽 於 09-12-8 09:33 發表

2b

讚同

可以大'使'首要條件要識努力勤奮搵錢

係呀!一入大學就即可申請張成萬幾信用額信用咭........

原帖由 布甸仔媽媽 於 09-12-9 09:48 發表
2b
而家太年青人就係習慣先用未來錢, 當成為習慣咪戒唔到, 泥足深陷, 不能自拔

太后唔好咁講啦!!
錢能解決的問題已係上上吉

原帖由 2bzmummy 於 09-12-9 16:32 發表

格格

我既錢俾曬醫生啦

祝大家2010身體健康,心想事成!!!

我由23號已開始放假,明年4號才返工.......放到唔想再返工,好享受做煮婦!!!

原帖由 smum 於 09-12-31 15:29 發表
我放4:00pm

係呀! 小朋友大個囉!!等佢地自己選擇好好多.
你就好啦!!有新鮮魚送到......仲有十幾個鐘的的悠長假期又結束

細L今次考試的勤力程度係歷來最厲害!!!簡直比佢嚇親 朝朝7點自動自覺彈起開始埋頭埋腦溫習到中午到,跟住同HB去做下運動,跟住才到M場同的同學仔傾下計,玩下FB的白痴GAME來輕鬆下......由細到大從來未見過佢咁勤力,以往只見佢瞓係梳化睇佢鍾意的書.....咁就1DAY.真係同輩的推動力好緊要!!!結果如何已不重要. 為媽的已開心到唔識講!!!

原帖由 2bzmummy 於 10-1-3 14:38 發表

stitchfriends

我都好少拉埋 HB 去行街,我陪佢就多 D .... 不過小朋友咁大,好難幫佢地拿主意揀衫啦,買左唔著盞激氣

今日臨放工,皇太后大聲便要趕工到差不多7點才走得    HB學人煮飯仔....
佢真抵錫......
點知蒸肉餅都係鬆散一堆,得我幫襯.都係好事 證明我還有價值!!!
‹ 上一主題|下一主題