用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 收到SC的信D媽咪入來傾吓
go

收到SC的信D媽咪入來傾吓 [複製鏈接]

一個非常失落的星期六下午, 收到SC waitinglist﹐真係想crying!

自問自己同女女表現唔差﹐小朋友答晒所有問題(細細聲)﹐面試期間我一句聲都無幫口。於家長問題環節﹐我答得好詳細﹐老師仲點頭微微笑口中說“好好”。誰不知全部都係假象........

一個非常失落的星期六下午, 收到SC waitinglist﹐真係想crying!自問自己同女女表現唔差﹐小朋友答晒所有問題(細細聲)﹐面試期間我一句聲都無幫口。於家長問題環節﹐我答得好詳細﹐老師仲點頭微微笑口中說“好好”。誰不知全部都係假象........

一個非常失落的星期六下午, 收到SC waitinglist﹐真係想crying!自問自己同女女表現唔差﹐小朋友答晒所有問題(細細聲)﹐面試期間我一句聲都無幫口。於家長問題環節﹐我答得好詳細﹐老師仲點頭微微笑口中說“好好”。誰不知全部都係假象........

‹ 上一主題|下一主題