用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 民生書院幼稚園 09-10 K1D 同學仔及家長有冇興趣gathering
go

09-10 K1D 同學仔及家長有冇興趣gathering [複製鏈接]

報名處:
小朋友姓名         組別    提議日期      出席人數
梓竣(Kobe)       小象     1月1日        2大1細
睿琳 (Erin)         小羊     1月1日       1大1細
子晴                  小羊     1月1日       2大2細
明翰  (Harvey)   小象     1月1日       2大1細
思衍                  小羊     無所謂        1大1細
巧嵐                  小象     1月1日       1大1細
以靜                  小兔     無所謂        2大2細

prefer 星期六, 如果大家都1/1/10, 咁都可以。

不如book 2-5pm, 食完早午餐先去啦, 咁唔使叫太多野食。又唔使顧住大b細b食飽, 可以傾下計嘛。

整餅好呀, 我睇過你個blog覺得佢地玩得好開心!!

我都帶部大相機幫大家影多d相。

原帖由 孖bJAN 於 09-12-10 11:53 發表

兩間房都有oven, 你有無多d rollng pin和baking tin?如果唔夠, 我可以帶去

我想問會所係咪真係數人頭?分開入應該冇問题啩,如果可以,加埋浚羲啦。可能佢只係加一大一小呢, 如果我地又book埋草地玩, 都唔覺多左人....

原帖由 haihaimom 於 09-12-10 10:52 發表
我們也是住坑口的,很想參加有空位嗎?浚羲-小兔組

而且都預左d人行出行入, 唔會check好嚴囉。嚴拿白撞啫, 我地唔係吖嘛。 好呀, 多人玩好開心。

原帖由 孖bJAN 於 09-12-11 13:12 發表
其實仲可以加人0架, 因為比會所張check list only 寫大人名, 寫到25個都可以0架

九龍城公園涼亭?  11:00開始表演,要早少少上去禮堂喎,不如課室門口/操場等?

原帖由 jackjackb 於 09-12-15 13:19 發表
12月17日有冇家長返學校?有冇時間早小小一齊傾傾?
我約了HarveyF(明翰媽媽)10:30am於九龍城公園涼停等,有時間請JOIN或可PM我.

小朋友姓名     組別    出席人數 費用
梓竣(Kobe)    小象     2大1細     $220
睿 ...

係咪仲有20蚊交換禮物?

我都想要相呀各位。Many Thanksssssssssssssss.... 我仲整理緊自己果d, 等我問下有冇個地方好方便俾大家放/取full size 相先...

我都玩得好開心, 靜靜話好開心呀。

d cookies 真係好好味呀!!!!!!!!!

多謝晒咁多位。
‹ 上一主題|下一主題