用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 藍田靈糧堂幼兒園 can check the result in their websi ...
go

藍田靈糧堂幼兒園 can check the result in their website [複製鏈接]

原帖由 mpyleung 於 09-12-18 00:24 發表
i got the offer too!!!!

恭喜哂!

原帖由 errorlips 於 09-12-18 00:11 發表
So surprise ar....

my son (Jul 08) also got a offer, due to he cried at hall (music playgroup) on interview date

Anyway, it is good news for us

恭喜哂!

原帖由 BabyHilary 於 09-12-18 16:34 發表

靈糧留位只要reply信, 唔須要留位費,
所以我都會留左位然後再寫"轉am"信比校長 ...

真係?
我收到通知如下:

註:
一、 逾期無繳交註冊費者(2009年12月24日(星期四)),作放棄學位論 。
二、 獲取錄的學生在繳付註冊費後放棄學位,所繳費用概不退還。
三、 如更改通訊地址或電郵地址,請以電郵通知本校。

UNQUOTE

可能妳唔係 N1?  

原帖由 BabyHilary 於 09-12-18 22:22 發表
可能係幼幼班2月同9月入學手續有分別,
我收到取錄信內容係:
辦理註冊的流程﹝請於12月24日前辦理﹞:
1.
確認接受學位(必須依照以下a-c的指示)
a.
請回覆電郵地址:[email protected]
b.
請回覆電郵主旨:必需依 ...

你2月入學即係插班... 應該同9月唔同.
9月佢驚你唔讀收少一個學生錢.  

原帖由 BabyHilary 於 09-12-18 22:58 發表
我囡囡唔係插班, 係9月先入學架﹗

甘只有下星期打去問問...
不過有理冇理入左錢先....  

N1o即....讀邊間真係冇乜所謂...
橫掂K1都會再去考名校..
‹ 上一主題|下一主題