用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 學之園 有interview信味呢?
go

學之園 有interview信味呢? [複製鏈接]

原帖由 minniez 於 10-1-29 23:27 發表
細仔 -- 即係開學時未足兩歲 = 要做插班生, 要有人退學有位先有得 in

又唔係喎 . 個時學之園open day 我問d老師 . 佢地都話會照in左先 . 會因應小朋友個面試結果決定既 . 會o係今年三月左右in 喎 ....即係點 -.-" 我個仔係細仔,,,亦都有交學之園

我o係上年OD 個日交左 form 啦喎 . 到依家 mail 又收唔到 . 信又收唔到 即係點...

收到信既媽媽們 , 有冇小朋友係細仔黎架 ?

原帖由 Joy33 於 10-2-12 11:53 發表
I called Tsing YI LH, they said 細仔/細囡will have interview later, not in March. My BB is 細囡 and Tsing Yi LH is very very popular in this district, so I don't have so much hope, 志在參與! ...

我都打左去問 , 答案都係一樣
但係 , TY 既OpenDay 個日我問個老師 , 佢地話會安排一齊IN , 唔會分大細b .依家好似有被呃既感覺 . 對呢間學校有點兒失望 前言不對後語

見幾位媽媽都同我有同感 .   , 完來 playgroup 停左 ... 冇人通知 呢間學校真係好似唔係咁得 . 要認真諗下先啦 . 況且 , 都未收信 . 話唔埋 , 佢對 in 完班大仔 , 都唔會考慮in細仔lu . 4百幾人爭40個位
‹ 上一主題|下一主題