用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 備戰大學 仔女經 <<Part 36>> 之送舊迎新新氣象 ! ...
樓主: 2bzmummy
go

仔女經 <<Part 36>> 之送舊迎新新氣象 ! [複製鏈接]

原帖由 2bzmummy 於 10-2-1 22:52 發表

stitchfriends

乜您有呢 D 咁既同事架 ?我鄙視佢 :;pppp: :;pppp: :;pppp:

sf

me x 2....for your 同事<<<<:;pppp: :;pppp:

原帖由 vivi_vivi 於 10-2-2 09:26 發表
長老,

係呀, 有d 寒意呀, 而且新聞仲話聽日開始會涼番少少, 大家要保重身體呀

vivi

呢d 忽冷忽熱的天氣最易令人感冒

醒目開學勳章

dear sf&all:

午安~

sf:尋晚已經好想搭嗲講下你位極品男同事,難怪佢40幾都仲未有女朋友,佢搵吾到女朋友真係要燒炮,就算遲下真係比佢搵到件正架,我估都吾會長久,可以長久的,應該係同類,同流合同污.(ps.我會吾會講得太嚴重,吾岩聽吾好炳我)

你地講得矛錯,吾見左手機,佢同佢屋企人都好慘.

早年細佬結婚,偉哥同呀女一齊背住斜袋,另用個手提裝住部相機同手機,一早搭車去婆婆屋企,點知落車先猛然醒起漏左個手挽袋係小巴樹,望住小巴絕塵而去,追都追吾番,去到婆婆樹,佢地即刻打手機,第一下響,無人接,再打關埋機...

佢地二個就慘囉,返到屋企佢我罵到應都吾敢應一句...

betty

格格,

點解你流晒口水0既, 係咪你想風水陳幫你助運呀?

原帖由 alicetong 於 10-2-2 09:22 發表
千億爭產案10點揭宗
[img align=right]http://xs511.xs.to/xs511/07021/dance009d23t.gif[/img]

原帖由 bettylam 於 10-2-2 13:03 發表
dear sf&all:

午安~

sf:尋晚已經好想搭嗲講下你位極品男同事,難怪佢40幾都仲未有女朋友,佢搵吾到女朋友真係要燒炮,就算遲下真係比佢搵到件正架,我估都吾會長久,可以長久的,應該係同類,同流合同污.(ps.我會吾會講得 ...

Dear Betty

呢個應該唔會係我朋友 :;pppp: :;pppp:

有無問下阿仔對卷成績如何呀 ?

原帖由 2bzmummy 於 10-2-2 21:06 發表

有無問下阿仔對卷成績如何呀 ?

2b,
好似尋日派咗試卷, 阿仔同HB 講進步過上一次喎, 佢有好多科考得好過上次名次前過佢嘅同學, 攞成績表希望真係有進步啦.

中文始終比較弱, 對埋今日試卷, 阿仔話科科都合格, 最高分係數學, 數學分排全班第二, 爭一分就係數學全班第一.

佢梗係又講邊科邊科好多人唔合格啦, 等我鬧少D 佢嘛, 我話都唔見你溫過書嘅, 佢答我, 溫咗你唔知姐.

2b,
今日成5點10 經過蛇竇, 又忍唔住蛇入去買咗隻雞批比阿仔食, 一隻什批比阿女食.

阿仔話雞批D 皮好食過檀島.

Betty 應該知係邊間檀島.

買緊雞批時, 有件鬍鬚阿叔嘅物體眼望望我, 唔知係咪46 ?

早晨!
[img align=right]http://xs511.xs.to/xs511/07021/dance009d23t.gif[/img]

SF,

你個仔都算係咁啦, 要鼓勵下佢先得!

原帖由 stitchfriends 於 10-2-2 23:42 發表

2b,
好似尋日派咗試卷, 阿仔同HB 講進步過上一次喎, 佢有好多科考得好過上次名次前過佢嘅同學, 攞成績表希望真係有進步啦.

中文始終比較弱, 對埋今日試卷, 阿仔話科科都合格, 最高分係數學, 數學分排全班 ...

SF,

點解0黎中環都唔 Call 我呀, 等我盡下地主之儀都好呀,
傻啦, 我使唔使企係條街到及女呀, 身邊都睇唔晒啦.

原帖由 stitchfriends 於 10-2-2 23:53 發表
2b,
今日成5點10 經過蛇竇, 又忍唔住蛇入去買咗隻雞批比阿仔食, 一隻什批比阿女食.

買緊雞批時, 有件鬍鬚阿叔嘅物體眼望望我, 唔知係咪46 ? ...

早晨

原帖由 stitchfriends 於 10-2-2 23:42 發表

2b,

中文始終比較弱, 對埋今日試卷, 阿仔話科科都合格, 最高分係數學, 數學分排全班 ...

咁您咪可以寬心好多囉,其實初中又真係唔係咁緊張架咋,到時見老師再問一下阿仔係學校既學習狀況,家下先俾阿仔好好準備過年開心下啦

原帖由 stitchfriends 於 10-2-2 23:53 發表
2b,

買緊雞批時, 有件鬍鬚阿叔嘅物體眼望望我, 唔知係咪46 ? ...

46 兄係呢度係公公黎架喎

檀島,好多地方都有架,點會淨係得 Betty 知道呀

天理昭昭,暫時阿陳浸蔥就先輸一仗,我地放長雙眼睇下佢有咩板斧先

大家早晨好~~~

早晨

你就留鬚轉運....:;pppp:
格格係睇住佢點樣....
呢台大龍鳳終於公義得勝啦 天地有正氣.......

原帖由 正46 於 10-2-2 13:28 發表
格格,

點解你流晒口水0既, 係咪你想風水陳幫你助運呀?

sf
總之阿仔有進步就 ,
我大山都派左成績表,叫做無驚無險pass啦
老師強調要靠佢自己讀書,叫我地唔好幫佢..
佢自己能力做得到就有成功感,就算衰左都唔怕..
要佢自己認為要補習,我們才幫忙....我放手得太遲0拿..
愛佢變成害佢囉.....

甚麼是情..甚麼是愛..為甚麼愛會變成害...我愛你...
變了害你...
( 唔好意思,格格又唱歌.. )

2b,

‹ 上一主題|下一主題