用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 國際學校 ICS~ $190,000 non-refundable Debenture.
go

ICS~ $190,000 non-refundable Debenture. [複製鏈接]

HI bakusensei, 我想你也是基督徒吧,我女兒正讀ICS,對我D打工仔來說,ICS學費真係超貴,不過我個女個老師真係好好,好有心,ICS KINDER 的課程係用聖經做Theme的,我諗無一間學校會係咁的,好似講挪亞就教埋彩虹的顏色。。。,相信對女兒係最好的,上帝的恩典夠我地用嘛!
原帖由 bakusensei 於 10-1-28 10:44 發表

hi rororolee,

i was also v. shocked last wk when i rec'd the news. ICS is our dream school since my pregnancy and we had submitted the application when our boy was only 3-4 months old.

i ve done a ...

桐桐於9月20日出世 歡迎參觀桐桐的網頁

係kinder還是小學的?
原帖由 wwcuy 於 10-2-3 09:53 發表
睇到段新聞覺得很失望,ICS曾是我的dream school,以前聽聞佢以聖經教導和品德行先,學業成績又好,覺得此校很理想.點知而家变得很重$$$$$$$$,而且見過一個由ICS被踢出校的小朋友,他說自己Eng差,故被請離校,セ學校唔係要 ...
桐桐於9月20日出世 歡迎參觀桐桐的網頁
‹ 上一主題|下一主題