用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 迦南幼稚園(海濱花園) 有無就讀10-11年N1的學生家長
go

有無就讀10-11年N1的學生家長 [複製鏈接]

有無就讀10-11年N1的學生家長,入黎下計啦
   0    0    0    0

原帖由 hihappymom 於 10-1-29 15:50 發表
有無就讀10-11年N1的學生家長,入黎下計啦

hi! 我囡囡係0801bb, 將會喺今年9月讀n1, 您好^^

hi,我囡囡係0805,今年n1(am)

Hi! 我囡囡 "思妤" 係0804架, 將會入讀9月N1 am class

親子王國/教育王國日誌以外之網誌連結已被管理員刪除

我BB,15 號interview PM class,問啲咩呀?

我個仔係0804, 都係9月返N1 am班呀!

你地有冇人會俾小朋友8月開始返呀?

我囡係2009年12月插班迦南,套校服只係著左5個月(扣埋假期,只係著左四個月左右),現出售:
1。N班冬季運動服兩套 (SIZE 80)
2。冷衫兩件(SIZE 90)

共$200

夏季校服仲著緊,唔介意7月中交收:
1。校裙一件(SIZE 90)
2。運動服一套(SIZE 90)
3. 圍裙兩件
(唔介意舊,但沒破爛,送書包一個)
共 $180

我會俾阿女8月番去適應下 (喊下 ) , 9月就可以正式上課    

原帖由 竹兒 於 10-5-15 23:56 發表
我個仔係0804, 都係9月返N1 am班呀!

你地有冇人會俾小朋友8月開始返呀?

親子王國/教育王國日誌以外之網誌連結已被管理員刪除

原帖由 kokomomojojo 於 10-4-22 23:45 發表
hi,我囡囡係0805,今年n1(am)

is it you live in sham tseng ga.....^ ^

and my son will be N1 (pm class)

噢,好耐無黎check~sorry呀~
Hihi,思妤媽咪,我係呀穎媽咪呀~好開心o係到見到妳呀
kawaiimama,妳囡囡讀am/pm?我個囡讀am藍組~
kokomomojojo & 竹兒,妳地小朋友係咩組架?唔知係未同我個囡同班呢?我個囡依家讀緊適應班呀~
katielee1123,我唔係住深井架~我上次放學同個囡搭的士,係車廂內跌左隻皮鞋,個的士司機同我地傾左陣計話佢個孫住深井都係讀迦南N班,唔知係咪咁o岩就係妳爸爸呢?嘻嘻~

yes ar..is my dad...nice to meet u here/.

Hi Katie, 真係咁o岩,嘻嘻~Nice to meet u here, too.
時間過得真係快,下個星期五就正式開學囉~

原帖由 hihappymom 於 10-8-20 17:51 發表
噢,好耐無黎check~sorry呀~
Hihi,思妤媽咪,我係呀穎媽咪呀~好開心o係到見到妳呀
kawaiimama,妳囡囡讀am/pm?我個囡讀am藍組~
kokomomojojo & 竹兒,妳地小朋友係咩組架?唔知係未同我個囡同班呢?我個囡依家讀緊 ...

hi, 我真係遲咗好多好多先睇到呢個msg! 我囡囡都係讀am班藍組架! 我諗我地已經見過面呢

各位mama 你地好!我個女都係讀籃組am! 4 mar 11 妳地去唔去旅行ar!!下年係咪讀返迦南呵!!

回復 14# mamaconnie 的帖子

你好啊 嗰日我一家都會參加學校旅行, 今次係囡囡第一次嘅學校旅行, 希望一切順利啦!

Not idea right now.but i confrimed to school first,than waiting the result about禮賢學校,宣道幼稚園.but 又一村學校 offer am class.....

any mami can give some comment?

噢,仲以為無人覆,點知仲有人留言,真開心~
柔柔媽?妳係咪芷柔媽咪?嘻嘻,我係逸穎媽咪,我個女成日話芷柔係佢好朋友呀 妳囡囡會唔會o係度讀k1呀?
connie&katie,我都俾左留位費,應該都係讀返呢間啦~

if cannan i have am offer,then i don't think i will find the other school ga..boz pm class now ,miss yeung (green class) so nice.....

Katie,妳講o既楊老師,應該都有睇我個女o個班~我個女返黎都間唔中提起佢~我個女話佢生日,楊老師俾左個大飛吻俾佢做禮物,佢好開心,依家係屋企成日放飛吻俾我,哈哈~
妳有申請k1轉上午校嗎?

原帖由 hihappymom 於 11-4-6 18:02 發表
噢,仲以為無人覆,點知仲有人留言,真開心~
柔柔媽?妳係咪芷柔媽咪?嘻嘻,我係逸穎媽咪,我個女成日話芷柔係佢好朋友呀 妳囡囡會唔會o係度讀k1呀?
connie&katie,我都俾左留位費,應該都係讀返呢間啦~ ...

我囡囡會讀k1啊!芷柔成日都有提住“逸穎”個名架
‹ 上一主題|下一主題