用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 真可悲..
go

真可悲.. [複製鏈接]

唔知講井底之蛙的家長讀邊間幼稚園呢?
唔知話人學校哀到貼地, 又係唔係有修養呢?
唔好將家長有無修養同好學校掛鉤, 唔關學校事既, 一件歸一件, 道不同, 不相為謀. 人地都係同自己友傾, 岩睇就睇, 唔岩睇既TOPIC咪唔好睇囉. 人地開TOPIC你可以唔入去睇格.

原帖由 coachnewspaper 於 10-2-14 10:16 發表
言論自由,BK是一所平台提供家長發表不同意見,開一個topic閙人,什麼叫人積福、話人不正常壞人及對號入座,路人皆見。大家言論不應人身攻擊,好學校會有好修養的家長。沒錯,發表任何言論要憑真實理據,某幼稚園之管理營運 ...

你唔識字就唔好係度留言, 睇清楚個主提係咩, 人地講緊個"d人鍾意講野中傷人地好幼稚園", 唔係講kv vs york, 你要講就去開new topic, 唔好離提, 免得kv家長唔會. 不過你用心良苦, 做了個活生生例子, 就係你這種人鍾意中傷人幼稚園, 唔無話你呀, 係你自已做咗個答案出來咋. 難為有人係度幫你講話, 講"好學校收好修養家長" 笑大人家個口, 你又做了個好好既例子, 原來 , catcat0000你好好修養呀你.  

原帖由 catcat0000 於 10-2-16 01:36 發表
接受現實啦,如果只有兩間幼稚園揀,KV同York,問下其他媽咪會揀邊間先再講啦。本來我都唔想講得咁白,但係妳地York媽咪實在太不自量力自以為是....自討苦吃! ...

多謝你既十卜.

原帖由 哈爾濱 於 10-2-17 23:58 發表
唔只係你地間學校的家長團結呀, 就連我lee d 2打6都唔抵得佢呀, 講咩鬼丫佢, 最尾咪又係比人禁, 唔知佢比人禁完, 會唔會又係度倒亂呢
‹ 上一主題|下一主題