用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 VICTORIA 13/3 INTERVIEW
go

VICTORIA 13/3 INTERVIEW [複製鏈接]

我今日都係去何文田, 個arrangement都十分滿意, 覺得個個老師都好nice & 有heart, 例如開始前會先問下家長平時在家怎樣叫小朋友(即係有冇乳名) 才跟小朋友打招呼, 雖然好小事, 但令我覺得有一份尊重. 而story time and music time 的外籍老師亦十分親切, story都講得好生動. ai...真係同km那次差天共地!!! (大家都係story time同music time, 但老師有冇heart 真係會令成件事好唔同!) 我阿b 表現唔太好, 冇咩反應, 不過就愈in愈喜歡呢間學校...

BTW, 我見in完老師俾的那張通告上寫每間分校的名額張貼在學校的notice board 上, 請問有冇人知何文田收幾多人呀? Thanks

係呀! 終於大功告成啦!! 不過今年9月又要再來過 (for k1)~~~ ai....

但在維記自己出的學校介紹書仔寫明HMT N1冇下午班gar bor...
‹ 上一主題|下一主題