用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 培正同根德園你會點選擇?
樓主: jc479
go

培正同根德園你會點選擇? [複製鏈接]

我囡囡是10月BB (未夠3yrs old), 所以當年PC連try都無得try. 因KV收了她. 如果唔係我都會為她報.

但今年便有機會入去視察下, 因要幫弟弟報. 都總算有得try.

於 10-3-24 16:18 發表
一收到培正信,我就已經決定放棄KV… [/quote]

Hi Vinci,

我女兒亦有需要枸加強英文能力, 可否e-mail你個私人英文老師個資料比我, 謝!   [email protected]

想請教kv的interview難唔難咖?
點形式in咖?家長要in嗎?
thanks
原帖由 vic6 於 10-7-17 22:44 發表
我囡囡是10月BB (未夠3yrs old), 所以當年PC連try都無得try. 因KV收了她. 如果唔係我都會為她報.

但今年便有機會入去視察下, 因要幫弟弟報. 都總算有得try.

於 10-3-24 16:18 發表 http://forum.edu-kingdom.com ...

現時囡囡已升小三, 但在近2-3年都是1位家長同小朋友入課室, 但入校內就dad & mum&工人姐姐都可以一起入去playground玩玩.

到校會分開boys一邊& girls一邊in.

小朋友&mum就一人sit一邊,共兩位teachers一同見,老師會問mum問題,而另一位teacher問小朋友問題,亦會同小朋友玩玩具等.

原帖由 02024 於 10-7-18 04:16 發表
想請教kv的interview難唔難咖?
點形式in咖?家長要in嗎?
thanks

原帖由 vic6 於 10-7-18 19:08 發表
現時囡囡已升小三, 但在近2-3年都是1位家長同小朋友入課室, 但入校內就dad & mum&工人姐姐都可以一起入去playground玩玩.

到校會分開boys一邊& girls一邊in.

小朋友&mum就一人sit一邊,共兩位teachers一同見,老師 ...

去年in之前無得入去playground玩玩. 只有in完先可以

靈糧堂VS 民生,你會點選擇?

靈糧堂VS 民生,你會點選擇?
‹ 上一主題|下一主題