用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 保良局林文燦英文小學 2011-2012小一入學報名
樓主: silvia_ng
go

2011-2012小一入學報名 [複製鏈接]

唔該曬 bchi媽咪 & whitepine

原帖由 Whitepine 於 10-9-18 22:34 發表
"好似話面試http://adex.baby-kingdom.com/www/delivery/avw.php?bannerid=609&cb=2124都要兩次, 一次見家長同小朋友, 再一次係見小朋友自己, 就好似陳守仁咁(唔知我有無睇錯)."

Inteview 只係1日,Oct 9。所以應該in ...

陳守仁唔見家長架! 不過係有1ST IN 同埋2ND IN咋。兩次都係見小朋友。

我而家勁擔心撞期...KTS, DGJS, 同埋LMC都係9號, 但KTS & DGJS又有可能8號...好煩呀!!!!!!

我又驚我家小姐佢太早IN會唔夠精神發爛炸....(INTERVIEW時間係咪計交表先後呢?)

天呀.....好鬼煩.....

醒目開學勳章

我記得舊年好似真係照報名先後排interview時間架!!

原帖由 silvia_ng 於 10-9-22 00:38 發表

陳守仁唔見家長架! 不過係有1ST IN 同埋2ND IN咋。兩次都係見小朋友。

我而家勁擔心撞期...KTS, DGJS, 同埋LMC都係9號, 但KTS & DGJS又有可能8號...好煩呀!!!!!!

我又驚我家小姐佢太早IN會唔夠精神發爛炸....(I ...
"窮蒼派"第88代大弟子:窮蛋蒼老人

原帖由 silvia_ng 於 10-9-22 12:38 AM 發表

我又驚我家小姐佢太早IN會唔夠精神發爛炸....(I ...

蕭阿姨,

真係咁邪揰三間 ???  
咁希望三間都唔同時間, 咁你咪可以in 得晒三間囉.
再唔係, 三選二囉.
何文田街坊福利會永久人字拖榮譽會員

原帖由 Whitepine 於 10-9-22 09:16 發表
我記得舊年好似真係照報名先後排interview時間架!!

WHOLLY SHIP......

今年咁多人報...一陣整個8:00比我就死....

原帖由 bchi 於 10-9-22 10:00 發表

蕭阿姨,

真係咁邪揰三間 ???  
咁希望三間都唔同時間, 咁你咪可以in 得晒三間囉.
再唔係, 三選二囉.

真係未知呀....下星期應該會明朗化....

而家日日神經病扮張國榮唱打開信箱...好鬼驚MISS左任何一封信呀!

原帖由 silvia_ng 於 10-9-22 11:19 AM 發表

真係未知呀....下星期應該會明朗化....

而家日日神經病扮張國榮唱打開信箱...好鬼驚MISS左任何一封信呀!

kakakaakkaakakakakakakkaak
打開信箱 !! 內裡得一片 ~~ 迷茫,  打開信箱 !! 期待中抑鬱的眼光~~~ 哦,  他朝我心 .....

唔會八點, 放心啦,  最早九點啦...kekek

原帖由 bchi 於 10-9-22 11:31 發表

kakakaakkaakakakakakakkaak
打開信箱 !! 內裡得一片 ~~ 迷茫,  打開信箱 !! 期待中抑鬱的眼光~~~ 哦,  他朝我心 .....

唔會八點, 放心啦,  最早九點啦...kekek

希望啦....係呢, 你有冇送仔返學架?
唔知有冇人8到今年已經收到幾多份表呢?

原帖由 silvia_ng 於 10-9-22 11:57 AM 發表

希望啦....係呢, 你有冇送仔返學架?
唔知有冇人8到今年已經收到幾多份表呢?

我要返工, 八唔到呢 ~~~
但在小一選校果邊有人話過左一仟.
‹ 上一主題|下一主題