用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 聖方濟各英文小學 請問係咪會收番細佬妹?謝謝
go

請問係咪會收番細佬妹?謝謝 [複製鏈接]

我想問, 請問細佬妹係咪會優先收錄? 即係係咪面試答唔啱晒問題都會收番? 因為我聽人講, 佢地d細佬妹考其它學校都failed, 好彩有哥哥姐姐讀緊SFA先收番, 但佢地都話覺得個細佬妹都唔一定識答晒D問題, 所以我都好想知, 請問有無人可以指教... 一千個謝謝!
   0    0    0    0

Hi Shirleymatt,
唔一定100%收返細佬妹, 但如果 I/V failed, 叩門見校長時, 係會優先考慮囉, 最後, 多數都會收返既

原帖由 shirleymatt 於 10-4-7 20:03 發表
我想問, 請問細佬妹係咪會優先收錄? 即係係咪面試答唔啱晒問題都會收番? 因為我聽人講, 佢地d細佬妹考其它學校都failed, 好彩有哥哥姐姐讀緊SFA先收番, 但佢地都話覺得個細佬妹都唔一定識答晒D問題, 所以我都好想知, ...

原帖由 odelia_ho 於 10-4-9 17:27 發表
Hi Shirleymatt,
唔一定100%收返細佬妹, 但如果 I/V failed, 叩門見校長時, 係會優先考慮囉, 最後, 多數都會收返既

Hi, Odelia_ho

多謝妳的分享, 因為正煩惱如何安排細b讀幼稚園... 所以好多謝妳的意見!!

不用謝

原帖由 shirleymatt 於 10-4-12 16:10 發表

Hi, Odelia_ho

多謝妳的分享, 因為正煩惱如何安排細b讀幼稚園... 所以好多謝妳的意見!!

‹ 上一主題|下一主題