用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 升中派位 急 !!! 求救 !!! 紅馬排名 80 - 90 可否選band1 尾學校 ...
go

急 !!! 求救 !!! 紅馬排名 80 - 90 可否選band1 尾學校 ? [複製鏈接]

急 !!!  求救 !!! 紅馬排名 80 - 90 可否選band1 尾學校 ?
這個名次是band 1 還是 band 2 ???

求救 !!! 謝謝 !!!
   0    0    0    0

55.. 真係好煩...學校比d資料都係好難去決定....

明天就係啦.....好驚好驚....我覺得我選得太進取...好驚....點算好呢....

原帖由 minijelly 於 10-7-6 23:37 發表

RainyDay:

點呀...小朋友派左邊間呀?今年派位D數據唔錯喎,我諗你小朋友可派到心儀學校!

多謝關心...好開心...派到啦, 第1 志願呀 !!!! 英中...呢幾日開始日日都好擔心...直情做事失哂魂咁...又答錯車, 又答錯 lift, 就算平日一定記得既事都唔記得做...睇到阿仔都有緊張架...不過係由今朝先開始緊張囉...都好過完全唔緊張既...我見好多同學仔都派得好好, 你女女 keep 住呢個成績, 放心 , 下年應該會入到英中! 不過龍年班小朋友就無我地呢 2 年咁易入啦, 所以好彩生兔女咋....

原帖由 minijelly 於 10-7-7 00:19 發表

哈哈~~咁夜都唔瞓緊係開心得滯
恭喜晒呀~~~今年見D C兄C姐派得咁好,簡直幫我打左支強心針呀,祝你同仔仔有個美好而又開心既中學生涯!
你介唔介意透露亞仔派左邊間呀?亞囡昨日攞左成績表,呈分試名次係66/ ...

我阿仔第1 次考呈分試時同你女個名次好接近喎...所以你可以放心哂啦 ! 我已貼咗紅馬今年獲派中學列表出黎啦..你去睇睇..

原帖由 minijelly 於 10-7-7 00:47 發表

hehe~~唔該晒,我仲即刻POST左係FACEBOOK公諸同好喇,好多MAMI都要多謝你既幫忙呀!
咁係咪只要之後的呈分試KEEP住都仲有機會?自問已經出左百分之二百努力去溫習,但係總係技不如人...唉,有時都幾心灰 ...

唉..其實D細佬衰咩架, 多數衰唔小心既姐...真係唔掂個D已經係 D - E 班架啦...所以不係技不如人既...D細佬仔係咁架啦...KEEP 住成績就一定無問題 ! 知唔知我阿仔衰咩...佢衰視藝吖..音樂吖 攞 B 拉低哂D 分咪搞到咁囉...
‹ 上一主題|下一主題