用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 2010年決定讀九龍塘方方樂趣N1班的朋友,入黎傾下! ...
go

2010年決定讀九龍塘方方樂趣N1班的朋友,入黎傾下! [複製鏈接]

醒目開學勳章

原帖由 薇薇細語 於 10-4-30 12:45 發表
NAME  BIRTH  M/F    AM/PM/FULL    BI/INT'L   
花BB    0809   M       PM                   BI
Owen  0806    M      AM                   BI (winwinchu)
薇薇細語  0806  F      AM                  BI ...

豬BB       0809   M     PM

醒目開學勳章

原帖由 winwinchu 於 10-5-13 00:17 發表
看見咁多係方方讀緊嘅小朋友都咁開心同咁喜歡返學, 我就放心晒啦.

我的信件寄失了, 好在方方今日打了比我, 我5月29日的時間係早日8:30, 如果時間夾, 大家可以到時相認下先呀. ...

me too...29/5  8:30 ar...

醒目開學勳章

HI, 我係新加入呢個大家庭:
Updated List:
NAME     BIRTH  M/F    AM/PM/FULL BI/INT'L   
花BB          0809   M       PM          BI
winwinchu  0806   M       AM          BI
薇薇細語       0806   F       AM          BI
Christy       0809   F       AM          BI
hehe1018             M       AM          BI
maysze_k             M       PM          BI
MauriceMa  0812   M       PM          BI
cutiyuki       0811   M       PM         BI
xeniatai       0810   M       PM         BI
Hung'sBB     0806   M       PM         BI
sumi5354      0809   M   PM     BI

醒目開學勳章

原帖由 我係女仔 於 10-8-20 17:25 發表

我個仔果班採排左兩個月架啦, HEHE...
哈哈, 我唔會係人地面前讚我個仔架..暗牙底啦
其實如果你當初有返開育嬰其實就會知發生咩事架啦, 他比同齡真係慢好多 ...

你返邊間保會呀?我個仔都係呀...返太子個間
十月會返方方lu ^^

醒目開學勳章

我個仔今日第一日正式返學呀~
不過我想問下D書係咪全部拎返學校用架?因為老師無打黎,同埋阿仔係搭校車架~所以無機會問~

醒目開學勳章

原帖由 fishballbaby 於 10-10-5 17:57 發表
果幾本書真係幾重,聽其他媽咪講SONG BOOK唔使帶呀!

今日放學書包冇咗手冊,係唔係學校會收手冊架?

下...D書唔係拎返去留在學校架...都好重架wor...
我仲以為比我地睇下之後會長keep學校用架添...唔好意思因為仲未見到個仔,所以唔知有無書...
同埋你地個班主任有無打比你地講情況架?因為佢無打黎呀...唔知打唔打比佢好呢....
‹ 上一主題|下一主題