用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 教材閱讀 DWE - FUN WITH WORDS 升級版
樓主: rain621
go

DWE - FUN WITH WORDS 升級版 [複製鏈接]

原帖由 Jeco 於 10-5-14 01:20 發表
依! 送Flash card係咩黎架? 我果陣無架! :)

好普通的ABC那種FLASH CARD, 不值一提.

反而我鍾意個PLAYMATE袋,幾有用, 又可以放PLAYMATE又可以放CARD~

原帖由 kendorisbb 於 10-5-14 14:07 發表
意...好吸引wor, 你無睇過就買左la, 幾時有貨送呀.....??

明天送LET'S PLAY + 電子書.

6/19送FUN WITH WORDS

其實之前都有睇let's play+電子書, 只係阿b咁細就唔買住, 費事屋企冇位~

原帖由 Jeco 於 10-5-14 17:49 發表
希望你亞B用得開心啦! :)

我開了電子書比佢玩, 佢開心到不得了~
一直亂"獨"~~

昨天已收到升級版fun with words

好過舊版好多,四份卡及四本書都可以點讀,又可錄音。

原帖由 shkln 於 10-5-15 22:15 發表
好過舊版好多,四份卡及四本書都可以點讀,又可錄音。

依家每本書幾多頁呀? 操作簡單嗎? 支筆感應得好唔好?

同埋想問下, 這套互動版FUN WITH WORDS 會唔會似電子書呢? 兩者都係用筆感應然後發聲, FUN WITH WORDS 仲有埋提問, 功能會唔會比電子書仲好用?

與電子書比較,FUN WITH WORDS會比較方便,不會受到條線局限,但兩者內容不同,問題都會有不同的變化。書的頁數又沒有詳細比較過,內容會多一些,分四個LEVEL,又送埋個無線SPEAKER,支筆OK呀,內置充電池,不用買電池,聲音清晰。

未收到贈品,希望好快會收到。

hi,

今日個顧問上左黎la, 我都買左:-

1) fun with words

2) q & a card

3) let's play & lead pak

好肉痛呢......

希望可以用得好啦......

hi jeco,

我想問你呢, 你返到屋企有無同佢玩"look"咭機or睇書書架, 因為我見你仔仔可以用英文答返姐姐, 佢係用英文句子還是英文單字? 因為我驚我唔夠努力同阿女玩呀...唔該哂..

原帖由 Jeco 於 10-5-13 15:32 發表

恭喜你! 我好明白你有幾開心! ^^ 我囝囝無讀N班既...上個月帶囝囝去上PLAYGROUP試堂...全英語既...囝囝完全明白外藉老師講既嘢, 反應最快果個! ^^ 連其他家長都話我個囝好醒! ^.^ 我工人都係印印..又係同囝囝以廣 ...

嘩, 你真係勤力好多呢....等我d upgrade 版返黎都同阿女kum 樣交換玩下先, 我要勤力先得la, 唔該哂你 ^^

原帖由 Jeco 於 10-5-17 13:31 發表

hi, 大家交流吓呀! :)
講真, 我真係好勤力咁用DWE架, 我返工時工人姐姐都會按時間表全日都用教材(包括CD,DVD,讀咭機,睇書,LOOK咭機), 基本上全日係不停的, 到我放工食完飯, 沖完涼就會再玩LOOK咭機, 同埋每日玩一 ...

我套教材會係6月18日中午時間送黎呀, 好心急呢.....

原帖由 Jeco 於 10-5-17 13:31 發表

hi, 大家交流吓呀! :)
講真, 我真係好勤力咁用DWE架, 我返工時工人姐姐都會按時間表全日都用教材(包括CD,DVD,讀咭機,睇書,LOOK咭機), 基本上全日係不停的, 到我放工食完飯, 沖完涼就會再玩LOOK咭機, 同埋每日玩一 ...

story book 係唔係就係佢個 4 本呀?

有無睇其他書架?

個日我個顧問上黎, 佢話sing along 升級版而家已經加左價la, 要6千幾元, 所以佢同我講真係想訂fun with words 升級版就而家訂會平d, 因為到時加返價應該都係一個double....

‹ 上一主題|下一主題