用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 播道書院 有冇2010-2011年度家長已叩門成功
go

有冇2010-2011年度家長已叩門成功 [複製鏈接]

聽到有2010-2011小一家長已成功叩門啦?是真是假?
   1    0    0    0

但若果校長只因家長既誠意而去選他們既孩子去見第二次, 不是以小朋友為準, 我會有點失望羅.:cry:

你地上個星期見完校長second in會唔會再去學校等見下校長, 讓佢對你同小朋友加多D印象呢?

我地都係上星期見校長, 成個weekend心都不安, 如果下星期內冇收電話, 係唔係指fail 羅?

記得second in有成15 位小朋友, 如果全部ok入到ec就最好. 但係我今早到校見到葉老師(即個日都有見小朋友個位女土), 佢話上次in已經有10位ok, 現在等有位就按priority通知家長註冊羅.

我估計上星期五in有15位小朋友啦. 我個囡間學校已有2個位release 出來. 等到11號之後先知真辛苦羅.

Sorry la.. my chinese writing may not good in express what I said. lovebabyvv said is correct. So far I know my kid's classmates who get the EC offer and will not enrol. So it will have 2 seats available now only.

Am I express correctly?? he...he..he...

Received confirmation call today afternoon la..Yeah!!! Will register tomorrow morning la..add oil for the rest still not yet receive call.

唔好灰心, 相信6月中至6月尾會有更多位放出來, 因為D私校都差不多定了收生位羅. 我有個朋友係前幾年叩EC都成7月先成功入讀. 我覺得你小朋友second in 後,你可仍然寄/送信或比一D特別既野比校長, 讓佢知道你既誠意啦.
‹ 上一主題|下一主題