用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
go

穩定了 [複製鏈接]

我都想加入... 我係K1媽媽...

讚成茶點比以往差咗...而且牛奶問題... 之前我一直有訂牛奶, 因為我小朋友早上校車, 有時冇飲奶出門口; 但最近我問阿仔茶點食咩, 幾乎食黎食去都係果啲... 我擔心出年全日LUNCH佢會悶.... 我再問牛奶呢? 最近可能熱阿囝話冇飲想飲水, 所以問老師攞水飲... ( 咁牛奶呢??) 後來有日同同學媽媽傾牛奶問題, 佢話佢囝囝冇訂奶... 但茶點有奶飲... 於是我再問老師... 老師至話... 因為我阿仔最近有時想飲水... 所以老師請咗小朋友飲... 唉... 請唔係問題...但如果我囝囝唔飲... 咁我就唔洗訂啦... 而且飲牛奶係冇水飲架... 所以唔怪得阿仔日日一放學返黎飲成支水...

catw88,
請問你係k幾媽媽? 咁奇怪?? 因為老師親口同我講牛奶係飲某牌子嘅屋仔奶...

有日我同老帥傾計係開, 因為我真係想阿仔飲多啲奶, 老師就幫我手, 話唔飲帶返屋企俾媽咪睇, 都係屋仔奶喎

上星期我同老師講下個月開始唔訂牛奶, 叫佢唔需要準備下個月通告, 老師問原因, 我話根本唔知阿仔有冇飲; 老師解釋一番後, 大家決定如果阿仔冇飲, 老師會叫佢帶番黎... 結果, 今日真係帶咗一盒屋仔奶返黎...

唔通k1同k3唔同???
‹ 上一主題|下一主題