用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 暑期興趣班
go

暑期興趣班 [複製鏈接]

想大家給一些意見﹖如果小朋友得6歳,以下三項活動你會比佢參加邊一樣﹖

1 小型網球 (6-12歲)
2 保齡球     (6-12歳)
3 花式跳繩  (7-15歳)(我打電話問過6歲小朋友都可以參加)

這些都是短期的暑期班,囡囡三樣都未曾接獨過,想比佢係暑假試玩吓﹗
   0    0    0    0

可有資料提供, 我都想小女試下.

我會簡 3
原帖由 yinyinpig 於 10-5-14 09:52 發表
想大家給一些意見﹖如果小朋友得6歳,以下三項活動你會比佢參加邊一樣﹖

3 花式跳繩  (7-15歳)(我打電話問過6歲小朋友都可以參加)

這些都是短期的暑期班,囡囡三樣都未曾接獨過 ...

原帖由 hkshark 於 10-5-14 11:06 發表
每期游泳課程共8小時, 暑期班/四季泳班每一教練教授學員
初班 1:3-4
中班 1:4-6
高班 1:6-8

我小朋友是奶奶幫手湊,帶囡囡去學游水後要老人家幫手同囡囡洗頭沖涼會好"呢hea",所以游水課現在嘗試揾一些時間在晚上舉行或試私人教練,睇吓時間同價錢啱唔啱﹗

我住屯門,以上活動在仁愛堂上課﹗

邊度有得學花式跳繩?可否告知?謝謝!

原帖由 yinyinpig 於 10-5-14 09:52 發表

這些都是短期的暑期班,囡囡三樣都未曾接獨過 ...

原帖由 yching 於 10-5-14 11:21 發表
邊度有得學花式跳繩?可否告知?謝謝!

以上三項活都係屯門仁愛堂體育中心舉行。

地址:山門啟民徑18號(近新墟街市)
電話: 26557888
綱圵: www.yot.org.hk
‹ 上一主題|下一主題