用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 有關SAM SIR PLAYGROUP 分拆
go

有關SAM SIR PLAYGROUP 分拆 [複製鏈接]

我想問SAM SIR PG 而家都分拆一些班比方SIR 教, 我想問有無人跟過方SIR? 佢又教得如何?
   0    0    0    0

醒目開學勳章

方SIR 好好, 好有愛心

6月份的課程有很多人報名,舊生也有些人報不到,聽講是遲了報。

我的朋友在馬鞍山課程是方sir 教,而平日囡囡在佐敦的課堂也很接納他。

他們每位導師都是用心的幫助家長和小孩。

Sam Sir 方Sir 都 very very good

回覆 1# yukilampuishan 的文章

Sam Sir同方Sir 都好好,但要留意如上
方Sir的堂,係要去7樓ga,所以學費都平d~
雖然我未去過7樓,應該12樓好好多呱 !

醒目開學勳章

原帖由 hollister 於 10-5-17 12:20 發表
Fong Sir對小朋友都幾有耐性...我個仔幾鍾意佢..
不過佢會係7/f教..地方冇咁大..冇咁colourful..但係小
朋友可以更專注上堂..我係舊生..依家都未confirm到
俾我stay 係12/F, 7/F..太full了啊! ...

其實雖然7樓無12樓咁大, 但其實都俾好多其他playgroups嘅"房仔"大好多!

其實7樓訓練中心和12樓感知運動室都是同一個單位(1300 -1500呎大 Sam Sir 講過),只是一個是課室另一個是冶療室。

當然比協康、幼潛、Dr Poon、保良局等出名的Playgroup地方大很多啦。空間感好一點,孩子也有地方跑跑。

但有時聽朋友因為要Colorful的房間為背影而放棄在7樓的課室上有用的課堂,真有點可惜,因為孩子成長的時間是不會停下來。

自己囝囝以前也是在7樓訓練的,那些教具絕對沒有少。

我又唔覺我個女起12/f同7/f既表現有乜唔同喎, 方sir好好心機, 我個女都鍾意佢多過sam sir, 不過sam sir可以經驗多d都係事實, 各有各好.

我有d興趣. 請問佢有冇website可以睇下架.

我覺得方SIR好有耐性同愛心,我個BB好鍾意上佢堂。

原帖由 天行媽媽 於 10-5-17 19:52 發表
其實7樓訓練中心和12樓感知運動室都是同一個單位(1300 -1500呎大 Sam Sir 講過),只是一個是課室另一個是冶療室。

當然比協康、幼潛、Dr Poon、保良局等出名的Playgroup地方大很多啦。空間感好一點,孩子也有地方跑跑。 ...

7/f更好因小朋友可更專注
‹ 上一主題|下一主題