用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 浸信會呂明才小學 2010小朋友入讀一呂小既家長請進
go

2010小朋友入讀一呂小既家長請進 [複製鏈接]

我都係呀, 好開心呀!! 總之好興奮啦~~~

me too, 我果個都係仔黎嫁, 最開心佢可以同表姐一間學校, 有個照應嘛.....

你小朋友係邊間幼稚園讀呀? 我小朋友讀York,  因為我都想知下, 係咪真係隨機派位.

原帖由 米雪兒1101 於 10-6-5 17:37 發表
hihi! nice to meet u!!! 我都好開心呀!!
我個小朋友係仔黎嫁, 你呢?
黎近大家多d聯絡交流下學校既野丫

我知邊間呀, 依間唔錯嫁, 不過當時既我唔太熟依間, 所以後報幼稚園果時先知, 不過都已經過左時間!!

唔知到時我地會唔會同一班呢, 不過一呂有分普通話班同廣東話班....

原帖由 米雪兒1101 於 10-6-6 00:14 發表
你仔仔有表姐照應真係好!
我個仔讀馬鞍山威寶嫁, 唔知你知唔知係邊間.

不過點都好, 最緊要係入到自己心儀小學已經好足夠啦..

原帖由 米雪兒1101 於 10-6-6 23:33 發表
你知邊間呀? 初時幾驚講左出黎你都唔知呀! 哈哈! 其實呢間就以前比較ok, 因為之前做左好耐既校長走左, 就好似做得冇以前咁好, 我個仔都算唔好彩, 3年幼稚園年年唔同校長, 不過好左我識個d老師好多都好好, 好幫手!:ki ...

我唔使搭校車, 因為我住係附近...

原帖由 米雪兒1101 於 10-6-8 16:29 發表
都係呀, 入到一間心儀既學校真係好開心.
雖然我個仔咁岩三年都唔同校長,
但我地就好好彩, 同幾個校長都ok.
老師主任又好幫手, 真係好多謝佢地平時既照顧.

黎近就小一又係一個新開始, 新挑戰!
希望佢升小一好快習 ...
‹ 上一主題|下一主題