用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 瑪利諾修院學校(小學部) 2010-2011 小一家長請進...
go

2010-2011 小一家長請進... [複製鏈接]

HI,

很幸運大家都可以入讀這所學校,大家一起傾傾吧!

MIMI2004
   4    0    0    0

HI mmak,

咁你意思是不是第2日註冊日可以不訂校服,等遲d再帶小朋友去買?你知而家d小朋友大得幾快,我怕放完暑假會唔會長高長胖很多呢!

mimi2004

原帖由 mmak 於 10-6-7 16:47 發表
你留意吓....

我記得留年有2日註冊, 另學校會叫校車公司, 校服承辦商& PTA 擺D檔攤, 等各位家長可以一次搞掂晒D嘢...
有D家長心急註冊, 連續去咗2日, 我舊年1st round 入, 一早註冊咗, 所以無去2次, 如果今年安排 ...

HI,

我今日點幾去,但見唔到有towel set,是什怎樣的???

mimi2004

原帖由 Smilesun 於 10-6-9 21:43 發表
haha...exactly shopping day!!!
set of bags
towel sets
4 pairs of socks
files
hair bands both brown and blue
dolls...

2 dresses (one blue and one orange)
2 sport T-shirts and 1 trousers...enough?

I g ...

大家在出世紙加了英文名字未呀,其他旅遊証件要改嗎?

MIMI2004
‹ 上一主題|下一主題