用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 超差的幼稚園老師
go

超差的幼稚園老師 [複製鏈接]

我個仔讀嗰間幼稚園,教佢嗰個老師係出面原來欠落好多債。

早排俾啲收數佬嚟學校搞亂檔,我都以為係惡作劇,嚇到我個仔一返學就喊。

我一向都以為呢個老師好有心愛,人品好。原來都係金玉其外,間幼稚園仲封鎖消息,扮無事,但係個老師就照返工。我真係好怕呢個老師會影響到我個仔。

同個主任講,佢又話冇呢啲事,我仲可以點樣投訴呢個老師呢?
   0    0    0    0

我之前仲同嗰個老師好FRIEND,阿仔搞生日會都有叫埋她一齊玩。

我係不滿個老師出咗事仲可以繼續係度教。
我想寫封投訴信俾學校,應該點寫呢?

原帖由 9284 於 10-6-13 00:50 發表
我知,九龍塘果間 think , 我個friend 同我講個miss 有一日躲在廁所哭,第一日個班收數佬去幼稚園搞事,其中一個收數佬本身果日跟個老師去到學校,因為仲早,仲未有太多小朋友返學,跟到去學校門口,大大聲聲響度叫:XXX(人名),我知你響度 ...

我哋做家長,子女的安全係最重要。
我唔期望老師會點樣教好我個仔。畢竟教小朋友係家長的責任。
但係我亦唔容許老師帶麻煩俾我。

我同其他家長傾,大家都覺得,如果係正當人家又點會招惹到呢啲人,學校係報咗警,仲話拉到人添,但係呢個老師已經俾咗一個唔好的印象學校。

我昨日問她,她仲係度話有人屈佢, 咁多人唔屈,只係屈佢一個 ?

人言可畏呀 !

我地都有問過,但係個主任從來都冇正面答覆。因為呢間都叫「名校」, 間院緊係「冚」得好實。而家個老師仲反咬話係人地屈佢, 大佬呀. 無端端又會俾人屈嘅。

講真, 我地俾學費,出糧俾呢啲老師, 點都講唔通

佢將啲私人麻煩帶返嚟學校,一定會影響教學,但係又要繼續俾錢佢留係度喎.. 條數點計都唔啱.
‹ 上一主題|下一主題