用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
樓主: Karajan2
go

P1 Interview [複製鏈接]

我個女就數學同英文比較OK... 中文有幾個字都唔識, 有啲又講得出就寫唔出...

整體表現我就覺得麻麻... 機會應該不大。

好明顯佢都幾緊張... 有啲我覺得佢平時一定識嘅問題, 佢又居然唔識...

可能因為之前都冇同佢講要INTERVEIW... 只係話去參觀小學...

下午再去軒下 INTERVIEW, 佢就話大部份都識... 應該佢有經驗, 定咗好多.

冇咁快掛...  上星期六先面試, 係咪要等成個禮拜?

唔係 9/JUN 要註冊咩?

9/JUL 重要註冊多次?

回覆 26# 愛愛地球 的文章

我係叩門嗰啲... 等緊~~~

係, Marymount 都會去面試.

由於小女被派咗去嘉道理小學, 呢排真係周圍叩門...

已有幾間 REJECT 咗佢 (可能因為選位時將佢地排得低啦)...  依家都未有著落, 可能最後都要讀嘉道理  

原帖由 cmchang0927 於 10-6-22 16:26 發表
Are u also waiting for the reply from Marymount?  I saw your post at the Marymount forum as well.  I told my friend that some ppl have received the call from Marymount already and she is so disappoint ...

就係:
(1) Marymount
(2) St Francis'
(3) St. Pauls'

跟住就直插落底...

原帖由 愛愛地球 於 10-6-22 17:26 發表
你是怎樣排位?今年有人放(1)marymount (2)st paul / st francis, 都入倒第二的st paul 或 st francis.
如果你係咁排但唔入, 你個編号一定較後了.
出年的家長如果放st paul / st francis第一位, 應該都十拿九穩. 只 ...
‹ 上一主題|下一主題