用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 JOYFXL 員工打BB事件
樓主: ccssww22
go

JOYFXL 員工打BB事件 [複製鏈接]

絕不能容忍暴力 ﹐何不報警處理 ﹖

Really sorry and sad to hear about your case... Hope your son won't be affected by this bad experience!!!!

太可怕,點解唔報警?
無論打手或打頭都不該,特別是頭,
校長話係我個仔扯人頭髮在先, 佢都冇迫我個仔退學
這是什麼校長呢?1如果我是你的話,寧願(即時)退學吧.
不用迫.....

清潔女工T: 乜唔打得BB架咩? 冇人同我講過唔可以打WOW!
叫她問警察......

教育局某主任話: 你都要做個精明消費者架! 點解你揀間咁既學校比小朋友讀架? ç 這等同強姦案受害者去報警, 警察話邊個叫你著咁少衫?
TOTAL AGREE YOUR COMMENT?!
真的氣憤難平,請別怪我多事....

原帖由 ccssww22 於 10-6-17 13:22 發表
本來沒打算公開此事, 但尋日撞見屋苑另一位媽媽, 佢話因之前聽了我推介, 報讀了JOYFXL幼兒園. 我好抱歉! 覺得有責任公開件事, 警惕各家長小心!

JOYFXL是一間英語PLAYGROUP, 今年8月仲擴充開埋幼兒園. 我原本也是它 ...

希望妳同囝囝快d心情平伏.

早幾日系荷花碰見個mami都介紹此playgroup, 希望佢睇到此post.

請問是否荃灣眾安街的Joyfxl english centre? 我仔仔以前都係返呢間, Ms Hazel的playgroup, 返足一年覺得好好, 老師和嬸嬸都好有愛心, Ms Hazel仲訓練到我仔仔18個月大已可以獨立上課, 但去年我朋友的囡囡參加, 都覺得麻麻, 人太多, 小朋友去完廁所洗完手坐晒o係門口地下, 人來人往好唔合衛生, 但就無你所講的情況, 不過佢好快已退學了.  我個人都認為Joyfxl已大不如前了, 已經唔敢介紹比朋友.

‹ 上一主題|下一主題