用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
go

家長會 [複製鏈接]

polarbb
我都有出席.. yes, 有d人真係由頭講到尾, 坐我個行後面個幾位, 又係由開始e e umum, um到散會, 我望左佢幾次...唉

我都聽到有個家長話係離島住, 我想呢個家長應該係可以愉景灣, 又可能係南y島既.....我都身同感受, 不過我住冇佢咁遠, 起碼有mtr, 一程車... 講真...你選得呢間學校, 就一早要預左個路程係咁, 點解吾自己想想點去解決先呢..  學校真係做左好多野, 校長真係好好, 背後既努力, 真係用心良苦... 其實咩野修導堂, 我都吾記得有冇咁既通告出過, 不過既然係好多家長原來有提出過, 依加學校因為咁為家長做到喇.. 到頭來, 家長原來吾討好, 咁當日你地又做咩提出呢?

校車方面, 校車公司同學校都講左好多次, 要係細車, 而且出車數量係double左, door to door service, 要是有家長接受吾到價錢既, 可以選擇吾答... 最後有位家長, 仲攪笑, 話可吾可以減d收費.. 一早人地都回應左... 仲係後面勁嘈, 又話好叻咩.. 得你一架車... 你吾接受到既, 吾答羅.....有時真係好吾明... 人地講左好多次啦.....

係呢度, 我想同校長講, 我真係好支持佢.. 都好多謝佢為學校做左好多野...

我係臉向台既右邊後面個幾行呀

polarbb
完全認同...
yes, 我個女都要早起, 我估同你都係差不多, 不過佢冇摟計, 佢番學番得好開心... 要訓多個鐘, 米早小小訓, 早d起.. 身體仲健康.

要是小朋友鍾意, 我相信佢一點都吾介意早小小起羅...:

polarbb
support u

yes.. 我相信輪地區我係算至遠個個, 不過其實車程真的吾遠; 我個女都習慣曬..

我個女每一日都自自動動起身, 冇話吾鍾意番學..

要訓多d, 米早d訓羅, 我個女9.30我要佢訓, 朝早6點鬆d到起身, 個到有成8個半鐘, 佢從冇話要訓覺吾番學.. 反而冇得番學, 佢會吾開心..... heee

polarbb
support...

polarbb
yes, give up la.

btw, where is it??

原帖由 polarbb 於 10-6-24 23:16 發表
我完全投降啦
我睇簡體字睇到我眼水都出埋,又成日前言不對後語,又 delete自己講過的說話,投降~~~~~唔想再答
都係講返正經野好過
你有冇去過香薰園BBQ,個到好正架.最攪笑我老公上次去個 ...
‹ 上一主題|下一主題