用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 約克中英文幼稚園 收到第三階段封信
go

收到第三階段封信 [複製鏈接]

e...我係N1C (am)...
好似未有同學仔係到wor....

原帖由 mokstick 於 10-6-24 14:14 發表

babycreamy,
我地同班呀,我仔都係N1C(am)...

hello mokstick,

真係好喇, 我個係囡囡喎...hahaha
我地7/19-30 會返適應班, 時間真係快呀, 就黎返學喇, 好似我仲興奮過佢咁....

原帖由 mokstick 於 10-6-24 15:22 發表

我都好興奮,我仔返5/7-30/7,佢係0710bb,你呢?

我女係0712呀,係咪細B會編埋一班呢?

我都係寫N1C am, 冇數字lu wor....
咁其實am 有幾多班架??

你地7/17 幾點去攞校服呀?? 封信叫我10:30am去.

原帖由 rosebud 於 10-6-29 10:38 發表
我囡囡同你囝囝同班 ^___^

請問有冇人知一班有幾多小朋友呢 ?

我囡囡都同你囡囡同班喎..!! 你係咪都報咗7/19-30既適應班? 唔知又係咪同一班呢...好似係b4呀??

8月7日有個校車演習TIM WOR, 你係唔係HK 呀?我接到電話就話你知啦。

原帖由 mokstick 於 10-7-18 23:33 發表

我原本9月先搭school bus,但經過呢2星期適應班湊放學的超級酷熱天氣,我實在頂5順要的士來回湊放學,仲貴過搭school bus,所以同office講8月搭,但佢又好busy,寫低我名同電話又話到時會通知....我31號同呀仔去旅行,又5 ...

我今日接放學時,真係好哂。跟住學校到門一開,D家長就一窩蜂擁哂入去,都幾攪笑下。原來咁多人返學架?

原帖由 mokstick 於 10-7-18 23:33 發表

我原本9月先搭school bus,但經過呢2星期適應班湊放學的超級酷熱天氣,我實在頂5順要的士來回湊放學,仲貴過搭school bus,所以同office講8月搭,但佢又好busy,寫低我名同電話又話到時會通知....我31號同呀仔去旅行,又5 ...

放學個時玩, 我驚佢個pat會燶喎, 咁鬼哂? so 我冇比阿女玩呀.

咁等我留意下你先, 不過呢2 日係baba 接放學, 過2日先到我...

原帖由 mokstick 於 10-7-20 09:51 發表

我地第日同班架wor,如果你見到一個著橙色波鞋的小朋友係滑梯上玩,就係我地la...

wah, 你咁早去到?仲要企成半個鐘, 你小心中暑呀...

原帖由 rosebud 於 10-7-20 10:35 發表
哈哈...我同老公就係其中兩個一窩蜂擁哂入去嘅人....因為出面實在太熱, 由11.15分 (太心急), 企到11.45....再加埋校車熱力....差d熔左...

唔洗客氣, 記得7/31 有家長會呀...

原帖由 rosebud 於 10-7-20 10:35 發表
死嘞 ~ 我懞查查...冇留意有校車演習....多謝提醒。
‹ 上一主題|下一主題