用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 九龍塘學校(小學部)2010-2011小一同學請進 ...
go

九龍塘學校(小學部)2010-2011小一同學請進 [複製鏈接]

好高興可以入到kts呀
   0    0    0    0

7月7日交9月份學費餘額$2900 校簿文具費 $586 小一預備班$900 總計 $4386-- ^^
原帖由 k.kung 於 10-6-25 20:01 發表
首先恭喜閣下的小朋友考進KTS, 我有一個題外話, 請問KTS要何時交9月份P1學費尾數?

hi may123 你好各位家長好^^我囡囡都係第一組架,我個囡囡話番得好開心同埋見到好幾個舊同學仔添呀佢勁鐘意間學校
原帖由 may123 於 10-7-19 10:37 發表

你好,今天我都有送女女返預備班,我女女第一組

今日我囡囡話老師俾左兩張小證書佢,佢話有d叻ge小朋友有三張添呀而又d得一張,咁我叫佢要繼續努力la,仲有呀Fionyiu 我囡囡話你囝囝係k3時響佢隔籬班 wo唔知係咪呢?
原帖由 Fionyiu 於 10-7-20 11:27 發表
讀書氣氛都好好...今早d小朋友自己拎d書出來睇.
希望佢地一路都keep到啦....so good.

係講緊幼稚園ge時候,你囝囝係咪讀y記呀?有個同學仔叫珊珊呢^^
原帖由 Fionyiu 於 10-7-20 23:27 發表
你囡囡係group幾架? 什麼小證書? 唔知我地group 5有無呢? 你囡囡見到我囝囝咩?  你囡囡叫咩名呀? 點解隔離班都識既?

我囡囡係group 1
原帖由 Fionyiu 於 10-7-20 23:27 發表
你囡囡係group幾架? 什麼小證書? 唔知我地group 5有無呢? 你囡囡見到我囝囝咩?  你囡囡叫咩名呀? 點解隔離班都識既?
‹ 上一主題|下一主題