用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 筲箕灣補習
go

筲箕灣補習 [複製鏈接]

0    0    0    0

HI 你好呀 ccleung...

我都係住SHAU KEI WAH..因為我平時番工冇人湊..我本人覺得SHAU KEI WAN 果頭D 補習班麻麻地.....SO 我就比亞女去放左學之後去SAI WAN HO李宏基到做功課班...果度D老師好有愛心..加上平時我收工...亞女都做晒功課...佢地會比D c練習地做...佢地唔會講個答案比小朋知...佢地會教左佢再比佢諗..我覺得咁先有用...訓練佢地自己......SO FAR..亞女考試我都冇話請假同佢溫....但係佢比平均分都係80分以上....我個FD 就參加左佢地既補習班..(不過只有星期六先有)..但係都OK WOR..幾好.....中
其實呢..如果你有時間.....比D 練習亞女做..一有時間就做..好好多架......最好既方法係..你將佢學校果D COPY 比佢做...咁好過你出去買第2D 比佢...因為未必有用..但係COPY 學校果D...只要佢不停咁做...你考試之前一定唔洗煩..佢D 成績都會好好架....我係亞女呢D 考試之前1個星期用左呢D方法..佢今次考試有1科100分...你可以試下..OK 架...

原帖由 ccleung 於 10-6-27 13:43 發表
有冇家長係筲箕灣區俾小朋友補習架..我小朋友依家冇補習..不過想再提升下d英文成績,,\
有個家長介紹左我補個老師,佢話老師幫佢專補英文同數學,成績keep到85分以上..我都考慮緊
我想再拎d意見..大家有咩意見或介紹 ...
‹ 上一主題|下一主題