用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 聖公會仁立紀念小學 唔該請問有冇相熟褓母車司機介紹.....荃灣至仁紀 ...
go

唔該請問有冇相熟褓母車司機介紹.....荃灣至仁紀 [複製鏈接]

王國長老

急急急....
   1    0    0    0
(~'.'~)  (^.^ )*^-^*

王國長老

我問左相熟既褓母跟車,因為劉生唔做,佢地好多人都無工開,我叫緊佢地幾個自已做睇下點,佢話今晚打俾我呀....
原帖由 黃巴士 於 10-6-29 14:27 發表

我都想知, 都係荃灣去仁紀.

黃巴士

王國長老

我下午打過俾萬利,唔知點解感覺唔好,接電話個位先生好似唔憂做.....
原帖由 黃巴士 於 10-6-29 18:36 發表

唸唸吓, 都唯有坐校車了.

黃巴士

王國長老

Kswiss....wa...u still online....
就係因為有所以佢先0甘hill囂羅.....
但開得好早0650,我大囡平時起0655架.....

王國長老

.
原帖由 skatermit 於 10-6-29 21:16 發表
我也是, 突然無了保母車搭, 下年怎算...
仁紀至荃灣

王國長老

唉...........我都係呀,又係姨姨無收表,頭先打俾楊生又阿之阿左,對校車既印象真係好差差差差....
真係有得揀既話,我一定一定唔會坐校車呀.....
最壞打算就係揾兜開 女女既的士叔叔睇下揾佢專車接送收幾錢.....
原帖由 黃巴士 於 10-7-8 09:13 發表

囝囝昨天遞表校車, 大厦街站已FULL, 我地只好可作後備.
此線是與海濱同一條線的, 相信都已FULL了.

校車叔叔仲話每日都有EE早上上每班問取校車FORM, 做咩咁遲交, 又唔電我留位 ?? 我問囝囝有人來取FORM嗎?? ...

王國長老

真係愈諗就愈谷氣,我同楊生通過2-3次電話,最初佢既態度都叫客氣,點知我再問多0的又同佢講時間,佢就360度轉變..
尋日既語氣更加差差差,真係差0的佢,嬲起上黎咪發左個電郵俾學校,睇下學校點答我...
反而我打去仁立既校車公司0的態度好好多,起碼我同個位女士傾左一陣,佢都好想幫我地,但礙於合約制無辦法...
或者再問下劉生係咪真係無人介紹到俾我地.....
原帖由 黃巴士 於 10-7-9 09:59 發表

吓吓都自己車做, 租細車又話唔得!!!
佢又話呀邊果邊果都由劉叔叔轉了過來, 講到佢錨灑D客咁, FULL BOOKING啦, 點加"車"??  
唉, 我點知呢???  你出通告咪好地地囉, 得唔得都得過"知字", 做吓嘢. 家長都順D.   
我 ...

王國長老

楊生打左俾我話有位喇,語氣真係180度改變左,唔知關唔關我發電郵同學校反影有關呢?!
原帖由 黃巴士 於 10-7-11 01:18 發表

今日校巴有消息話有位搭了.  你呢?? 攪掂未呀??

黃巴士
‹ 上一主題|下一主題