用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 徵求印name label的公司聯絡
go

徵求印name label的公司聯絡 [複製鏈接]

我之前在這2間整過labels,在Label Bee整織布labels(用於衫上),因為貪佢靚。至於Join Label我就買左佢地的膠labels(用於貼在筆呀,杯呀等),及佢地的shoe labels(特別用於鞋):

http://www.label-bee.com/

http://www.joinlabel.com/qmenu18.asp

至於要幾耐,唔記得exactly幾耐,不過都好快,好似一星期左右啦!

不過用Label Bee最緊要記住check佢俾你個版(你在網上訂購後,佢會email你ordered的版給你confirm),confirm係你要那個款,因為佢個website有少少short short地。

希望幫到你啦!

織的比印的好, 因為布label多數放在衫領位置, 磨刷多又有汗, 印的易甩色!

我媽話熱溶膠比較好(佢幫我仔整labels,溶膠及手縫都用過),不過我老公當衫認為有d衫可能唔適合用溶膠,所以我無加錢整哂做溶膠,留返少少flexibility。

原帖由 TigerLady 於 10-7-8 17:41 發表

咁個 "熱溶膠底" 好唔好用? 會唔會洗衫時甩出黎? 如果好用既我就加多十蚊將所有 label 都變曬熱溶膠底. 唔該~

我都係用銀底,因為透明底好容易俾底色影響睇唔清楚,鐳射又好似太花左d......

原帖由 Sto 於 10-7-8 10:35 發表

我覺得銀底好啲,因為字樣比較清楚。

Stuckonyou個鞋貼又真係幾靚wor,可以給我你個code等我order多一set鞋貼嗎?Thanks!

原帖由 vvnpo 於 10-7-3 23:44 發表
Name label, 我以前係書展買了 Snoopy dymo機,好靚。

Woven labels on clothes, 我都係label-bee, 真係好靚。

Shoe labels 我用 stuckonyou, 最近有bumps to babes 個code, 有20% off ...
‹ 上一主題|下一主題