用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 嘉諾撒聖家學校(九龍塘) 小女已成功扣門取錄,有沒有其他成功case? ...
go

小女已成功扣門取錄,有沒有其他成功case? [複製鏈接]

Very lucky, anybody can share your result?
   0    0    0    0

回覆 1# mipig2008 的文章

mipig2008,

恭喜你女兒成功插班^^

請問你女兒是插幾年班,可否分享一下插班的經過??我女兒已考完插班試,現仍在等待消息,十分心急。

我今日收到通知收左
小一

原帖由 小嵐 於 10-7-4 00:57 發表
mipig2008,

恭喜你女兒成功插班^^

請問你女兒是插幾年班,可否分享一下插班的經過??我女兒已考完插班試,現仍在等待消息,十分心急。

18/6 I received interviews call.
24/6 call me register.
[

恭喜你女兒成功插班^^

請問你女兒是插幾年班,可否分享一下插班的經過??我女兒已考完插班試,現仍在等待消息,十分心急。 [/quote]

congratulation!!
Will you enter this School?
Mant parents tell me it has a lot of homework?

原帖由 hinhin2828 於 10-7-5 22:51 發表
我今日收到通知收左
小一

一定讀, 校服都買了
原帖由 mipig2008 於 10-7-7 00:44 發表
congratulation!!
Will you enter this School?
Mant parents tell me it has a lot of homework?

我也是7月5日收到電話通知去註冊,究竟佢有幾多個叩門位?

原帖由 JolieWong妹妹 於 10-7-8 22:54 發表
我也是7月5日收到電話通知去註冊,究竟佢有幾多個叩門位?

請問你囡囡是插幾年班呀?? 幾時考插班試架??
我仲未有消息呀>.<

Just called the school and the lady said that the last batch of letters on P1 Knock Door Written Exam result was sent on last Friday.   All letters on Acceptance, Reject & Waiting List were sent already.

Congratulation!everybody!

我個囡囡係19/06 9:00am參加叩門筆試,22/06 10:33am收到電話通知註冊!

原帖由 mipig2008 於 10-7-3 00:03 發表
Very lucky, anybody can share your result?

我囡囡都叩門成功,我都想知到底有幾多個叩門位呀 ?

Chincco,

恭喜!!
請問你幾時收到Call啊?

原帖由 maggieszt 於 10-7-17 15:34 發表
Chincco,

恭喜!!
請問你幾時收到Call啊?
hihi,,各位好~可唔可以講下叩門筆試考小朋友什麼,我有定心理準備囡囡第一,第二輪都無咁好彩,因為佢唔跟哥哥學校係無分,所以唯有寄望叩門,請各位指教........
有人話,人一生要找到四個人1) 自己2) 深愛你的人3) 你最深愛的人4) 共你過一生的人             在你出世一刻,我一次過找到這四個人

回覆 13# kcpak 的文章

點解唔跟哥哥學校呀?唔駛再煩多次.

原帖由 winniellc 於 10-9-26 11:09 發表
點解唔跟哥哥學校呀?唔駛再煩多次.
哥哥個間唔太適合囡囡~依家係好煩,不過都要試下.......當比次機會囡囡,唔可以因為哥哥讀,所以要佢讀~我係咁諗....最後都要睇佢地自己~
有人話,人一生要找到四個人1) 自己2) 深愛你的人3) 你最深愛的人4) 共你過一生的人             在你出世一刻,我一次過找到這四個人

我想問是否一定在自行及大抽獎都放hOLY fAMILY 在第一choice 先可以叩門

原帖由 Chincco 於 10-7-16 13:22 發表
我囡囡都叩門成功,我都想知到底有幾多個叩門位呀 ?
‹ 上一主題|下一主題