用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
go

家長會31/7 [複製鏈接]

Hi, 大家好, 我仔仔讀N1B AM, 唔知有冇人讀同一班.....我都係住沙田架...你哋住沙田邊頭呀!!!!

琳琳       0907      N1D AM [/quote]
Ethan                  N1E  AM
Audrey   1007     N1F   AM
Nicholas  0607    N1B  AM

原帖由 jswailam928 於 10-7-14 15:58 發表
HIHI~你好...我地住沙田頭村架...nice to meet u here...........

我住愉翠苑呀!!!!Nice to Meet U also.....

原帖由 agugi 於 10-7-14 18:10 發表
woo...so many shatin yau, so good! Nice to meet you all.我地住富豪呀...你地會搭校車嗎?
我就打算首月自己帶先, 9月汾再搭校車, 因個女較細又痴身, 吾多放心呢!

Hi, 你9月搭校車,你交咗表比學校未,因我阿仔都係九月先搭校車,學校都要我哋交咗張表先,佢話霸住個位先喎....

原帖由 fermie112 於 10-7-15 13:19 發表
Hello all!

琳琳       0907      N1D AM

Ethan                  N1E  AM
Audrey   1007     N1F   AM
Nicholas  0607    N1B  AM
Isaac      1207    N1C   AM
Josie       0707    N1B   AM

我都 ... [/quote]
Hi Josie媽媽: 我隻仔同你個女一班喎.....真開心,,,終於見到同班.....將來可以互相交流吓.......

原帖由 小肥鴨 於 10-7-20 13:34 發表
各位坐校車同學,校車公司有冇聯絡你地?我仲未等到佢地電話

我上個星期已經收到電話,同我傾搭校車位置...

佢會唔會按地區,,因我阿仔報咗奶奶地址會係何文田上車,,,個日位潘太話諗緊條路線點行,所以打來問清楚我的位置....
‹ 上一主題|下一主題