用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
樓主: jswailam928
go

家長會31/7 [複製鏈接]

哎呀~~我仲未收到信呀~~sn係咪用你地既回郵信封寄俾你地架? 因為我知sn手上無晒我既回郵信封架啦~

仲有咁多沙田友...咁唔知多唔多tko友呢?
我住坑口架~
我囡囡會讀am..希望今晚有信啦~

唉~~我一向都好鍾意SN...但係有時打去問野...都覺得啲小姐答得好無誠意...定係我接觸我囡囡而家間PN啲老師姐姐真係太好...
我已經打咗去問...仲話今個禮拜一定有信...話技術上出咗少少問題...封信已經寄咗出街...但由打去問等咗兩日都無...係咪架~~~聽日又要問過啦~

Ethan                  N1E  AM
Audrey    1007     N1F  AM
Nicholas  0607    N1B  AM
Isaac       1207    N1C  AM
Josie       0707    N1B  AM
Neddy     0107    N1D  AM
Janice      0307   N1D  AM
Audrey   1007     N1C AM
Emily      1007    N1B1 PM
Caspar    1107   N1C1  PM
Max         0607  N1B     AM
Laraine     1107  N1C    AM

一路都收唔到信...打去問左confirm左邊班啦
我個囡Laraine讀N1C丫...
嘻嘻~~不過我唔係成日叫佢英文名...唔知佢返學老師叫佢英文名識唔識應呢...
‹ 上一主題|下一主題