用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
樓主: jswailam928
go

家長會31/7 [複製鏈接]

點解冇 pm class o既小朋友o既?
我個仔係 pm class, 不過未收到信, 學校話星期六都未收到先再打去問喎....因為係分批寄出

收到信喇......我個仔叫子雋, Caspar, 你o地好!

Ethan                  N1E  AM
Audrey    1007     N1F  AM
Nicholas  0607    N1B  AM
Isaac       1207    N1C  AM
Josie       0707    N1B  AM
Neddy     0107    N1D  AM
Janice      0307   N1D  AM
Emily      1007    N1B1 PM
Caspar    1107   N1C1  PM

雖然佢o地 d 答案係有 d 行貨, 但態度上我覺得比之前好o左........

大家好!  我都希望各位 mami 多 d 交流下, 特別係 pm class, 應該有 3 班, 不過好少人上 bk.

我都未收到學校校車電話,
不過之前有一個保母車司機留過電話嚮 bk, 我打過去問, 我住鑽石山, 價錢比學校o既校車公司平少少, 佢係車開"培正"o既學生, 不過佢未再覆我, 詳細未傾, 因為阿仔係 pm class, 唔知攪唔攪得成.

N1C1 好似 14 人

N1A
N1B
N1C
N1D 17人
N1E
N1F
N1A1
N1B1
N1C1  14人 (唔肯定)
‹ 上一主題|下一主題