用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
樓主: jswailam928
go

家長會31/7 [複製鏈接]

今日收到信31/7家長會, 我女女編左N1D AM, 大家好!!!多多指教
不如整個表報到丫~~~

琳琳       0907      N1D AM
   2    0    0    0

am原來都有好多班. A-F都係am班~

我都係住沙田架

HIHI~你好...我地住沙田頭村架...nice to meet u here...........

我地唔塔校車啊, 自己接送~

agugi
你個bb編左咩班呀???

回覆 18# lenny1130 的文章

打去問下啦^^

小肥鴨
我個女女同你bb一班架!!!hello~~~

係呀, 我個女叫曾慧琳sylvia,我呢2日都同我個女講, 番埋呢2日就放暑假啦, 方方畢業了, 放完暑假要去新學校啦...跟住佢話好呀!!!!!!!!!hahhahahha

moominfloren
可能寄左am先啊, 真係個個都係am, pm未報到...

lasjashk
hihi~nice to meet u ar, 我個女同你bb一班呀~~~嘩哈哈~~~

之前去交表時真係有一個女人d態度好差, 但經過interview去了解這間學校, 就覺得只係果個人問題~其實而家係好左架d態度聽電話果d~

fermie112 (Josie媽)
嘜唔係20人一班咩???

係啦, 我選呢間都係鐘意佢小班同埋英文都幾好, 因為我女早產+細b, 所以我都係同佢選d小班, 希望呢間學校d老師會充滿愛心啦, 不過去了解過呢間學校d老師都幾好, 起碼有d笑容, 同埋我上次佢拎校服, 感受到老師都幾好, 事緣, 我拎完校服出門口之際, 突然電話響起, 亞女又唔等埋我, 行左出門口, 個老師立即捉住我個女, 小心d呀, 門口有車呀^但當時顧住捉番我個女, 無望個老師個樣係邊個...!=.=''

哈哈,我都係叫憤亞女中文名, 琳琳~
叫唔憤佢叫sylvia, hahhahahah

琳琳           0907    N1D AM  沙田
Ethan                  N1E  AM
Audrey    1007     N1F  AM
Nicholas  0607    N1B  AM
Isaac       1207    N1C  AM
Josie       0707    N1B  AM
Neddy     0107    N1D  AM
Janice      0307   N1D  AM
Audrey   1007     N1C AM
Emily      1007    N1B1 PM
Caspar    1107   N1C1  PM
Max         0607  N1B     AM
Laraine     1107  N1C    AM
Benjamin 0407    N1A   AM
Ivan         0307    N1D  AM

HAHAH~~~好多N1D播~
HALLO^^^

YEAH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

睇黎每班都係得1x人一班咋喎
不如講下你地果班有幾人丫

N1A
N1B
N1C
N1D 17人
N1E
N1F
N1A1
N1B1
N1C1

HAHA~真係幾年輕啊~
個助教就老小小~

唔知係咪K1 D老師係後生D架呢????~~~

有無其他班MAMA講下呀~

支持~~~~~~~~~~~~

我唔係全職媽媽啊~之前join一次唱歌跳舞玩果d班, 不過佢唔like啊~join左一個月無join囉, 等佢大個d先再搵其他比佢玩囉~

我住沙田架~
‹ 上一主題|下一主題