用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 中學交流 喇沙書院家長交流區
發新帖回覆
樓主: hudsoncwwong
go

喇沙書院家長交流區   [複製鏈接]

請問外校生從來無讀過"聖經", 升中一會唔會好難跟得上?

如果想坐25M返学, 幾点要到九龍塘MTR? 如果趕時間, 九龍塘地鐵容易"節"的士嗎?

ninmum, thank you!

My son told me he was supposed to buy and finish a Math workbook in summer. But I don't see any summer homework on the textbook list. Anyone has idea?? Pls. give me the name of the workbook so that my son can do it before school starts. Thank you.

I found. Thank you.

原帖由 ha8mo 於 10-8-24 16:22 發表
你地知唔知
本學年將有新校長上任?

知, Brother Steve. He made an opening speech on the new comer's day.

請問中文課老師在課堂上會否詳細講解課文中較深的字詞和讀音?  還是期望學生自己查字典呢?

今次默書範圍呀仔有些字唔識讀和解, 佢話老師只係講課文大概的意思, 讀都冇讀喎, 亦冇解釋當中的詞語? 係咪真架?

唔該哂, 可能呀仔冇聽書!
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊