用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 國際英文幼稚園 K1 AM 班同學仔 請進~
樓主: adrian_mama
go

K1 AM 班同學仔 請進~ [複製鏈接]

家長網名     小朋友    班別
-------  -----  --
amypekkle    Elissa    NB
cherylyau_b          Sunee         N star ...
PuYu                   Jasper         N Blue (B)
Fotopmama         Hayley         NF
kkyyho                Andrew          NB
portialeung           Ankie           NC
choichoimum         Elen             N Apple (b)
sandythepooh        Rayna          NB

Hi Amy,

真開心, 我地兩個妹妹同班......30号個日我要陪Ryan開學, 所以由daddy陪Rayna返學.到時如果daddy有咩聽唔清楚可以問番你

阿哥返學d野預備好未?  Ryan 好掛住St. cat, 成日話要陪妹妹返學, 又叫妹妹幫佢帶份暑期功課交俾老師   

原帖由 amypekkle 於 10-8-12 10:07 發表
大家收到分班信了沒有?
我昨晚收到, 我的囡囡是NB班.

家長網名     小朋友    班別
-------  -----  --
amypekkle    Elissa    NB ...

Hi 各位NB同學仔mami, 你地好...... 我個女搭7号校車, 多多指教! 到時你地係米30, 31号兩日都會陪小朋友? 我要31号先出現, 到時大家相認下呀

Hi Amypekkle,

係呀, 我31号會陪小姐......Rayna有時見我帶哥哥出去學野, 都會有D唔開心咁, 所以依家我都盡量俾多d時間佢.  

智程係米1号先開學? 你要唔要出現呀?

原帖由 amypekkle 於 10-8-17 12:43 發表
kkyyho, primrose_bb,
你好啊! 我們的小朋友都是NB班的. 你們的小朋友是搭校車還是褓姆車的?
我的小朋友是搭校車的.

sandythepooh,
呵呵! 我地的囡囡真係咁"橋"同一班喎!
30號你唔得閒, 咁31號係咪會見到 ...

kkyyho, florence, amypekkle,

真開心,咁多好朋友.  不過31號個日無相認tim,不過黎緊一定仲有好多機會。我地不如交換電話同email呀,如果唔介意,可以pm俾我。等我整好email俾你地呀!

原帖由 kkyyho 於 10-9-1 16:09 發表
Hi! amypekkie, 原來 Andrew 同Elissa, Cassie & Rayna 係同一班架,  Cassie & Rayna 係 Lion table, 而 Andrew & Elissa 係 Panda table 重坐係隔離呀! Elissa Ma, 你記唔記得我?? 重一齋坐6號校巴 !! Andrew 即係  ...

kkyyho,

I pm my email to you la.  Please check.  Thanks.

原帖由 kkyyho 於 10-9-6 10:23 發表
sandythepooh,

good ar, but I cannot pm to you, & I don't know WHY can't PM ???

‹ 上一主題|下一主題