用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 國際英文幼稚園 K1 AM 班同學仔 請進~
樓主: adrian_mama
go

K1 AM 班同學仔 請進~ [複製鏈接]

Hello, my daughter will also attend am class in Norfolk Road. Nice to
meet you.

請問學校係咪會八月中再寄信來,到時先知讀邊班?而且學校唔負責茶點,咁有咩垃雜野要準備?例如:杯、毛巾.....等等,想買定,唔想太遲。

我記得註冊果日個staff講過第一日返學先派書包,而我地就要帶回通告、健康記錄之類,不過好似話月中會再有信寄來,估計呢封信會有多d開學既資料。

回復 69# amypekkle 的帖子

係註冊果日已經派左,再冇就盡快call學校攞番。

sorry,我睇錯左,兩個星期前帶既係BB相,唔好意思。

我女果班兩個星期前帶左相返學啦!不過真係班班都有唔同架,唔洗擔心照帶啦。

原帖由 sofiamama 於 10-10-12 14:12 發表
Hi, K1 AM classmates parents:

is it true that this week the students need to bring a family picture back to school?

Can anyone tell pls.

‹ 上一主題|下一主題