用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 油蔴地天主教小學(海泓道) 平價出售新油天(海泓道)2010-2011全新小一課本 ...
go

平價出售新油天(海泓道)2010-2011全新小一課本 [複製鏈接]

Fionyiu,

Hi! 你好。咁啱我同你一模一樣又係買咗油天書同校服,依家用唔着。重有我個仔同你個仔間小一都係一樣。我係預備班第三班,你第幾班呀。希望第時見到面可以打個招呼。

Dear Fionyiu,

唔知点解PM有Error,所以遲D見到面再講原因啦!你小朋友返咗兩日學開唔開心呀?識唔識到朋友仔呀?希望佢哋讀得開開心心啦!

Fionyiu,
勁攪笑呀!我囝囝又係好為食。佢返學前最緊張係學校俾唔俾小一學生去小食部買嘢食。我老公帶佢返學,人哋D小朋友放低書包都會同爹哋媽咪傾吓偈,我個仔第一件事就係話:「爹哋,等我帶你去小食部睇吓吖。」佢好興奮買嘢食。

teresa1111,
I think there's chance for your friend to get the offer. Maybe you can ask your friend to further write letter to the principal to show their loyalty.

teresa1111,

如果你個friend遲D有offer,我有書本及校服平讓呢!祝她好運。
‹ 上一主題|下一主題