用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 組班專區 自組PLAYGROUP學PHONICS (Letterland + Jolly Phonics) ...
go

自組PLAYGROUP學PHONICS (Letterland + Jolly Phonics)鑽石山 [複製鏈接]

我女女2歲半, 想學PHONICS, 已找到老師, 個老師用LETTERLAND + JOLLY PHONICS + 玩遊戲唱遊教PHONICS. 我姨生女跟呢個老師學左1年到, 而家4歲已經可以自己讀一本OXFORD READING TREE STAGE 3  o既書, D發音仲好好聽. 佢會由單字o既音開始教, 再教果d sh, ch 等等o既音. 個老師除左教phonics, 好似仲專教mcs o既學生英文

有無媽媽有興趣組班上堂.

一星期1或2堂, 1.5小時, 如果有4個小朋友一齊上, 大約每個小朋友$150一堂, 鑽石山地鐵附近或者係去其中一個小朋友屋企都得(但要同老師夾), 有興趣PM 或留EMAIL (最好2-4歲半)
   0    0    0    0

大家有無興趣呀?

Please check PM~!
Thanks~!
原帖由 hhying 於 10-7-28 11:30 發表
大家有無興趣呀?

樓主, 我有興趣但係pm唔到你呀!

你bb幾大呀? 而家有3個mama都有興趣, 你有無話星期幾可以?

原帖由 小黑牛 於 10-7-29 17:12 發表
樓主, 我有興趣但係pm唔到你呀!

我都有興趣
個女4.5 YRS
可以夾埋呢?

PLEASE CHECK PM.
原帖由 hhying 於 10-7-29 23:13 發表
你bb幾大呀? 而家有3個mama都有興趣, 你有無話星期幾可以?

原帖由 hhying 於 10-7-29 23:13 發表

我囡囡2嵗, 另外姨甥女都有興趣(3yrs old), 暫時anytime都可以? 你pm我啦....

Me too!  If the schedule is fit for my boy, I would like to take him to join too.  BTW, he is 3 and half.

各位,

暫時我地已經組左4個小朋友一班啦, 8月中會開始上堂啦,
另外, 仲有d mama有興趣, 有以下時間同地點呀:

1.
時間: 星期一+星期四 上午10:00/11:00開始
已有人數: 2位
地點: 旺角

2.
時間: 星期四下午3點或4點開始
已有人數: 3位
地點: 旺角

3.
時間: 星期六上午10點至11點開始
地點: 未定

4.
時間: 星期二+星期五下午未定時間
已有人數: 1位

5.
時間: 星期一+星期四下午未定時間

以上係綜合幾日內聯絡我o既mama提供o既時間,
如果你地仲想參加,
pm 我, 我會幫手update
但到時你地要再自己同老師聯絡同夾時間

另外今日同老師confirm時間的時候,
佢話希望第一二堂mama們盡量一齊上,
了解下小朋友學梗d咩,
之後每兩星期會寫返個小小的report俾mama們睇
我仲同老師傾過個價,
我同佢傾到如果係BK mama可以平少少,
可以140/堂
佢話最重要係各mama都會合作參與或者學少少phonics
唔好只係小朋友學, 因為mama一齊參與, 小朋友會有心機好多喎
所以我地幾個mama都頭2堂都會去上呀

不過佢都話9月佢個時間表都幾full
因為佢會o係中心教啦...

魅力王子 醒目開學勳章

3. chiliginger

I like this time, but I know which age in the group, my son 3 years old

I also like this time, prefer 11:00am, my girl is 3 years old

地點: 未定 [/quote]

hihi hhying

i have already pm u la.can u call me or leave yr number to me.thanks a lot

or can u pm me the tel number of the teacher so that i can group another class myself la. thanks a lot. due to i need to find a teacher to teach letterland phonics. thanks

我都有興趣,我個仔3.5歲,一至五下午或星期六上午,請pm我,
原帖由 sansan2008 於 10-8-1 00:02 發表
I also like this time, prefer 11:00am, my girl is 3 years old

[/quote]

我囡囡也是三歲半,我都有興趣

我都有興趣星期六早上10:00或平日的早上時間,太子區,如未能組班,可否send有關老師的資及所教中心資料,以
便報讀,my e-mail address: [email protected]
thanks

我有興趣不過BB只有25個月, 可否先把老師資料Email給我作記錄[email protected]. TKS

我連同三個朋友都有興趣,但時間未定,可否send有關老師的資料及所教中心資料,以便聯絡,my e-mail address:
[email protected]
thanks

i'm also interested, can u pm the teacher info to me!! Thanks!!

I also interest with the phonic class

My son is almost 4.5 years old. I am interest with the phonic class. Please send email to me about the teacher contact and the available schedule. My email address is [email protected]. Many Thanks!
‹ 上一主題|下一主題